Син Денисенка подорожує Європою та знімає відосики всю війну

Вадим Денисенко. Фото: Youtube

На пропозицію колишнього радника голови МВС прореагували у відомстві, а українці розшукали сина екснардепа. Колишній радник МВС, та виконавчий директор "Українського інституту майбутнього" Вадим Денисенко запропонував "закрити" кордон для чоловіків після війни впродовж трьох років. Як вияснили цікаві українці, син Денисенка - у віці понад 18 років знаходиться за кордоном і впродовж всієї війни займався тим, що подорожував світом та знімав відосики. Також зазначають, що весь бізнес Вадима Денисенка записаний на дружину.

У серпні можна платити за світло на 50% менше: що потрібно зробити і коли розпочнуться відключення

Електролічильник. Фото: YouTube

Популярні новини зараз

Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Для багатьох українців незабаром стане актуальним питання економії світла. Після зростання тарифів у червні багато хто почав замислюватися про скорочення споживання, все заради того, щоб зменшити суми у квитанціях. Проте вже найближчими місяцями від скорочення обсягів споживання залежатиме стабільна робота енергомережі. Зменшити витрату електроенергії потрібно як мінімум у піковий годинник (з 19:00 до 22:00 взимку та з 16:00 до 23:00 влітку). До кінця літа кожен українець має можливість підготуватися до майбутнього опалювального сезону.

"Це лише початок...": відома тарологиня Ірина Клевер розповіла, що зроблять ЗСУ з окупантами у Криму

Тарологиня Ірина Клевер. Фото: Youtube

Відома українська тарологиня Ірина Клевер озвучила новий прогноз з приводу очікуваних успіхів у контрнаступі захисників України. Енергетичний практик заявила, що удари, які зараз припадають по окупованому Криму – це лише початок. "Ті удари, які є зараз у Криму, це лише початок. У планах є й надалі обстріл, але бомбами закидати ніхто не буде. Раніше були плани завершення війни, але вже їх немає. Усі плани розсипаються, а знаєте чому? Тому що Україна іде так, як їй потрібно. Ми йдемо туди, куди нам потрібно. Таємного плану (про завершення війни – ред.) вже немає. Робимо своє майбутнє своїми руками. Ми не йдемо за планом", - заявила тарологиня.

"Менше кайфувати і більше працювати": Верещук повчає простих українців, але за депутатів - жодного слова

Ірина Верещук, фото: скріншот із відео

Віцепрем'єрка, міністерка із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук викликала хвилю дикого обурення в українців. Вона заявила, що народ занадто "розслабився". За словами голови Мінреінтеграції, українцям "бракує атмосфери перших тижнів лютого та березня" минулого року, коли росія розпочалася повномасштабну війну. Верещук наголосила, що завдяки цьому ми й вистояли. Також міністерка обурюється через поведінку українців, адже в той час, поки деякі віддають свої життя за свободу всього народу, інші насолоджуються і "займаються відвертою фігнею", як заявила вона.

Можна купувати кілограмами: цінники на томати впали на 30%, інші овочі теж тішать доступністю

Ціни на помідори. Фото: скрін youtube

Сезон ґрунтового томату тільки почався, але через високу врожайність ринку надходять великі обсяги продукції. У результаті конкуренція серед виробників з кожним днем ​​лише посилюється і змушує знижувати ціни, щоб на тлі досить стриманого попиту утримати продаж. Аналітики зазначають, що українські тепличні комбінати пропонують томати за ціною від 20 до 32 гривень за кілограм, що в середньому на 30% дешевше, ніж наприкінці минулого тижня. Якщо порівнювати з початком серпня 2022 року, то зараз овоч у середньому на 34% дешевший.