"Буде навіть складнішою за минулу": українців готують до жахливої ​​зими 2023-24

Українці, сніг, зима. Фото: Знай.ua

Багато хто вже й не згадає, які випробування перед нами стояли лише півроку тому. Віялові відключення електроенергії, постійні масові ракетні атаки росіян. Однак це може статися і в найближчому майбутньому. Справа в тому, що під час обстрілу було пошкоджено багато об'єктів критичної інфраструктури. Їх, за його даними, за рік відновити неможливо. Тому наша енергосистема вразливіша до чергових блекаутів. Українцям треба максимально підготуватися — знову-таки купити генератори, павербанки та економити електроенергію, щоб знизити навантаження на систему, щоби навіть влітку ми прожили без відключень світла.

Ліквідація володимира путіна українським спецназом підняла дух українців: "Контрольний у ліву сідницю"

Володимир Путін, кадр із зустрічі з матерями

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Мережу підірвала карикатура, де зображено "ліквідованого" президента рф, диктатора володимира путіна. Фото опублікував художник Альоша Ступін на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Twitter. Зазначимо, що на самому фото зображено українського спецназівця, який, власне, і "ліквідував" путіна. Один із пострілів влучив у голову, інший у п'яту точку. Це стало причиною їдких глузувань з боку користувачів. Користувачі мережі не оминули провокаційну посаду своєю увагою і взялися коментувати карикатуру.

Навіть якщо не користуєтеся: "Нафтогаз" розповів, що потрібно зробити кожному до 5 серпня

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Нафтогаз" звернувся до українців із закликом не забути передати показники лічильників до 5 серпня. Це стосується навіть тих, хто тимчасово не проживає у будинку та не використовує газ. Відповідне звернення з'явилося на сторінці організації у соціальній мережі Facebook. Українці, які тимчасово виїхали за кордон або просто не проживають у своєму будинку, все одно зобов'язані щомісяця передавати показники газових лічильників. Якщо цього робити, то може бути нарахований борг.

Жінку вперше стратять за останні 20 років - вона знала про це ще з 2018 року

у в'язниці, скріншот з відео

У Сінгапурі мають страчувати жінку... вперше майже за цілих 20 років, хоча її засудили до такого виду покарання ще 2018 року. Громадянку Сінгапуру Сарідеві Джамані визнали винною у зберіганні близько 30 грамів героїну з метою незаконного обігу. Активісти вважають, що якщо це станеться, вона стане першою жінкою, яка була страчена в Сінгапурі з 2004 року. Тоді з такої ж причини було повішено 36-річну перукарку Йєн Мей Вуен.

Отримати повістку і не з'явитися до ТЦК: адвокат назвав три випадки, коли це законно

Мобілізація, скріншот: Youtube

Після отримання повістки військовозобов'язаний українець має з'явитися до ТЦК у призначену дату. Якщо не зробити цього, то можна покарати - спочатку адміністративне, а потім, можливо навіть, кримінальне. Втім, є три випадки, коли можна законно не з'явитися по повістці. Вони визначені постановою Кабміну від 28.07.2010 р. №673: якщо військовозобов'язаний захворів і може самостійно пересуватися; якщо військовозобов'язаному необхідно доглядати хвору дружину, чоловіка, дитину або батьків (за умови спільного проживання та відсутності інших родичів, які могли б забезпечити належний догляд); та ще один випадок.