"Укрпошта" регулярно отримує скарги на повільну доставку відправлень.

Під дописом "Укрпошти" в Facebook з'явився відчайдушний коментар. Жінка вирішила попередити українців, щоб вони не потрапили в таку ж ситуацію з кур'єрською доставкою цінного листа, який необхідно було доставити швидко.

Укрпошта, скріншот: YouTube

"Я просто у відчаї. Мені треба було передати документи саме кур'єрською доставкою по місту і отримати корінець про те, що документи адресат отримав. Між відділеннями 5 хвилин їзди. Відправила 6 числа зранку, сьогодні 8, лист не рухається. Прийшла на пошту спитати, кажуть вже два робочих дні цінний лист валяється на сортувальному центрі і навіть у відділення ще не прийшов", — написала жінка у відчаї.

Вона уточнила, що пише коментар без надії що адресат отримає документи. Попри те, що і кур'єрська доставка і цінний лист були належним чином оплачені.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

За словами клієнтки "Укрпошти", додзвонитись до гарячої лінії не можливо — там бот, оператора немає. В чаті — бот, отримати відповідь неможливо. Написала на мейл — з самого ранку тиша, ніхто не відповідає.

"Не розраховуйте на те, що ваші відправлення будуть доставлені. Шукайте, люди, інші способи доставляти ваші цінні листи. Якщо чесно, я думаю, ніхто його взагалі доставляти не буде. Скажуть, адресата не було. Друга моя спроба скористатись укрпоштою. І остання. Це капець", — підчумувала українка.

Скриншот відгуку. Фото: Youtube

На лист повний відчаю, адміністратори сторінки змогли вичавити болванку-заготовку:

Дуже прикро бачити такий коментар. Підкажіть, деталі конкретної ситуації, що трапилась, нам у приватні повідомлення, щоб ми могли розібратись.

На жаль, наразі в Укрпошті мова йде лише про подорожчання послуг, а от про поліпшення та пришвидшення доставки, кращу роботу операторів — про це покищо говорити зарано.

Нагадаємо, ми писали, що у ПФУ розповіли, хто з перший у черзі на отримання виплат

Як повідомляв "Знай.ua" "Укрпошта" зробила важливу заяву: це може знадобитися кожному.

Також "Знай.ua" інформував, українці отримують сумнівні розсилки від "Укрпошти": у компанії попередили про небезпеку.