Бразильська модель Маріанна Фонсека рік тому підтримала Україну в цій страшній війні, яку розв'язала рф, а тепер знялася для обкладинки російського журналу. На поведінку колеги гнівно відреагувала українська модель Аліна Байкова.

Модель згадала, як Фонсека позувала на червоній доріжці у Каннах із символом підтримки України на грудях. Вона особисто прийняла від Байкової жовто-синю стрічку.

Скріншот із Instagram, Аліна Байкова

Однак її вчинок втратив будь-яку цінність, коли Маріанна вирішила позувати для російського глянцю. Байкову дуже обурив цей факт, тим більше на фоні катастрофи з Каховською ГЕС, яку окупанти зруйнували та буквально затопили багато населених пунктів.

"Вчора Росія підірвала українську гідро та електростанцію. Велика екологічна та гуманітарна катастрофа. А Маріанна Фонсека, яка підтримувала Україну, гордо публікує нову обкладинку російського журналу. Є щось у цьому житті, чого я не розумію?", - розкритикувала. колегу Аліна.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Скріншот із Instagram, Аліна Байкова

Примітно, що коли Аліна Байкова відмітила її у соціальних мережах, бразильська модель закрила доступ до коментарів під постом, де є новина про її фото в журналі. Варто нагадати, Numero є міжнародним глянцем, що досі працює в росії.

Фонсека знялася для російського журналу, скріншот

Нагадаємо, Слава Дьомін дізнався, куди зникла ексучасниця "Міс Україна Всесвіт" Цимбалюк: "Молиться..."

Раніше ми писали про те, що поки гинуть українські діти, зрадниця Регіна Тодоренко радіє, що задовольняє росіян