Для всіх наших читачів, які не хочуть чекати на другу половину літа, є дуже цікаві новини. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на кавуни та дині.

Експерти обіцяли, що українці цього року зможуть насолодитися справжніми херсонськими кавунами, проте доведеться чекати, адже поки що минає лише перший тиждень літа.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітичного центру gotoshop.

Дині, скріншот: YouTube

Станом на 2 червня на полицях українських супермаркетів вже є дині та кавуни, проте ціни потішать далеко не всіх любителів цих "вітамінчиків".

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Вартість кавунів

Зокрема цінник на кавуни коливається від 49,90 грн/кг (ЕкоМаркет) до 59,99 грн/кг (Новус). В Ашан кавун можна придбати за 59,90 грн/кг.

Ціни на кавуни, скріншот: gotoshop

Ціни на дині

Вартість дині на полицях різних супермаркетів відрізняється значно. Наприклад, найдешевша вона обійдеться в Новус – 89,99 грн/кг, а Ашан доведеться віддати 124,20 грн/кг. В ЕкоМаркеті її можна придбати за 109,90 грн/кг.

Ціни на дині, скріншот: gotoshop

Спікер Херсонської ОВА Олександр Толоконніков в ефірі телемарафону ще на початку травня заявив, що будуть херсонські кавуни, на 2 тисячах гектарів буде посіяно баштан.

У травні кілограм шашлику коштував близько 190 гривень. Якщо ви зараз придбаєте кавун, то легко підрахуєте, що обійдеться дешевше втричі.

Нагадаємо, готуємо велику сумку для походу на ринок: які продукти значно подешевшають.

Раніше повідомлялося, що в Україні дешевшають популярні фрукти: що можна купити за вигіднішою ціною.

Також, ціна на цибулю знову досягла нового піку: коли закінчиться ціновий марафон, думка експертів.