Президент України Володимир Зеленський відреагував на трагедію біля закритого бомбосховища у Києві. Він зазначив, що реакція буде жорсткою і всі відповідальні будуть покарані. Про це він заявив під час пресконференціяї за результатами саміту Європейської політичної спільноти у Кишиневі.

У Києві під час чергової атаки російських окупантів сталася трагедія біля бомбосховища, до якого не змогли потрапити люди. Правоохоронці вже розпочали розгляд із цього приводу, щоб залучити всіх відповідальних.

ракетний удар по Києву 1 червня

Володимир Зеленський, який перебуває на саміті в Молдові, заявив, що після його повернення за подію відповідатимуть усі. За його словами, є "дуже конкретні люди", які відповідають за те, що люди не змогли потрапити до бомбосховища.

"У нас сьогодні була трагедія. Люди не потрапили в притулок. Але ми зараз повернемося і поставимо голову на місце, обов'язково", - зазначив президент.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Володимир Зеленський, фото: Instagram

Володимир Зеленський додав, що окрім росії, в Україні виявляється чимало і внутрішніх ворогів. Наприкінці пресконференції президент дав зрозуміти, що карати причетних до трагедії біля укриття буде жорстко.

"Може бути нокаут", - підсумував гарант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, будувати бомбосховища нема сенсу: перед Новим роком Кличко запевняв, що укриття не на часі.

Також наш портал інформував, безпечний Київ їм не потрібен: мер Кличка продовжить шукати відмазки, навіть після загибелі людей через закритий притулок.

Крім того, ми писали, у Києві люди загинули прямо на вулиці через закрите укриття: "Поки стукали, якраз прилетіло".