На Житомирщині 29 травня сталася ДТП, головним винуватцем якої став нетверезий експрацівник поліції. Він допустив зіткнення з машиною, де перебувала 42-річна жінка та неповнолітня дитина.

Про це розповіли зі спільноти "Андрушівка Сьогодні" у Facebook. Два автомобілі Volkswagen зіштовхнулися у центрі міста, біля будівлі податкової. За кермом одного з них був поліцейський із явними ознаками алкогольного сп'яніння, а другого – жінка з дитиною.

Винуватець ДТП у Житомирській області, скріншот

У поліції Житомирської області прокоментували ситуацію та заявили, що винуватця аварії звільнили з органів за порушення дисципліни у січні 2023 року.

Незважаючи на те, що чоловік явно був нетверезий, він відмовився від проходження відповідного обстеження. Крім того, через водія постраждала дитина 2013 року народження, її госпіталізували до лікарні, а обидва автомобілі отримали механічні пошкодження.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"Поліцейські оформили на нього адмінматеріали за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння та за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. Продовжується подальша установка всіх обставин події", - сказали в поліції.

Нагадаємо, скандальний шлейф нового голови Одеської ОВА Олега Кіпера: люстрація, дорогі автомобілі, ДТП з дитиною

Раніше ми писали про те, що суддя Тандир, який збив нацгвардійця, не хоче визнавати провину та розігрує комедію в суді