СБУ планує покарати українських блогерів, які знімали роботу ППО у ніч атаки на Київ 16 травня та опублікували відео у соцмережах. Зокрема, у скандальної дружини київського наркодилера Юрія Чернецького співачки Інни Воронової провели обшук.

До цього блогерка ледь не зі сльозами на очах просила вибачення у всього українського народу, перебуваючи у самій будівлі СБУ. Зараз же, після проведених обшуків, на обличчі Воронової не видно жодної краплі каяття. У своєму Instagram-блозі вона навіть подякувала СБУ за піар.

Воронова та Чернецький, фото Instagram

Воронова одразу наголосила, що не може розголошувати подробиці кримінальної справи, яку на неї завели. За вчинення злочину їй загрожує 8 років ув'язнення.

Більше того, блогерка навіть дала "зелене" світло всім замовникам і оголосила, що готова зняти рекламу зі знижкою, оскільки у зв'язку зі скандалом її охоплення в Instagram злетіли. Також Воронова зазначила, що лише на неї СБУ звернула таку пильну увагу, а не інших обвинувачених.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Хтось вирішив саме мені робити рекламу, а не Мішиній та ще 30 блогерам, які знімали відео. У зв'язку з цим, у мене зараз величезні охоплення, сьогодні на рекламу -30%", - радісно заявила Воронова.

Раніше ми писали про те, що СБУ взялася за блогерів, які знімали роботу ППО – їм загрожує до 8 років ув'язнення: "Холостячки" Мішиної у списку немає

Як повідомляв Знай.ua, колишня наркобариги Чернецького вирішила підняти бойовий дух голими сосками: "Хоч би не ганьбилася"

Також портал Знай.ua писав, що Ксенія Мішина розповіла про несправедливе цькування від українців: "Поки ми не навчимося радіти за інших..."