Такі донатит: Москву атакували дрони з "Фонду помсти" Ані Лорак

Нещодавно українці сміялися, що зрадниця Ані Лорак передає допомогу на придбання дронів для ЗСУ, а вже сьогодні БПЛА з "фонду помсти" виконавиці долетіли до Москви та Рубльовки. Про це пише telegram-канал "Батальйон Монако".

Співачка-зрадниця Ані Лорак не висловлювалася про повномасштабну війну, яку розпочала Росії в її рідній країні. Водночас, її кар'єра в Росії переживає не найкращі часи: концерти скасовують і навіть звучать заклики вигнати її з країни.

Українські знаменитості та волонтери неодноразово тролили Ані Лорак за її позицію і навіть посміювалися, ніби вона активно донатить на допомогу українським воїнам, зокрема на купівлю дронів.

дрон. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Який приклад подаєте?": Надя Дорофєєва засвітила голі груди, щоб сказати про важливе, але мами побоялися за психіку дітей

Популярна українська виконавиця та екс-солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва показала досить відверту фотографію з оголеним животом та грудьми без білизни, яку прикривало лише волосся. Таким чином, співачка захотіла привернути увагу громадськості до дуже важливої ​​теми жіночого здоров'я.

Надя Дорофєєва, фото з Instagram

Відключення світла по всій Україні: ДТЕК пояснили ситуацію

Укренерго пояснило причину зникнення енергопостачання.

30 травня 13:28 по всій країні сталося відключення світла через спрацювання автоматики на енергетичній інфраструктурі. Його викликало зниження частоти в Об'єднаних енергосистемах України, причина зниження з'ясовується фахівцями Укренерго. Повідомляють у ДПЕК.

30 травня з 13:28 по всій країні відбуваються відключення світла через спрацювання автоматики на енергетичній інфраструктурі. Його спричинило зниження частоти в об'єднаній енергосистемі України.

Енергетика, фото: Знай.ua

Тіна Кароль не витримала і впала навколішки: "Сьогодні плаче щодня"

Відома співачка Тіна Кароль присвятила колискову дітям, які загинули через війну.

Свою роботу вона представила на сторінці Instagram.

"Найуразливіше серце на світі - це материнське серце, яке сьогодні плаче щодня за всіма дітьми, бо чужих дітей не буває! Цю колискову присвятила саме їм, тим дітям, які вже ніколи не почують колискових" - написала співачка

Тіна Кароль. Фото кадр з "Youtube"

Кому з пенсіонерів не чекати підвищення виплат у 2023 році: 4 категорії, про які "забули"

Україна проводить процес індексації та перерахунку пенсій цього року, щоб забезпечити адекватні виплати громадянам пенсійного віку.

У березні та квітні це сталося вперше — влітку відбудеться нова зміна, а потім, швидше за все, ще раз.

Слід зазначити, що не всі пенсіонери матимуть змогу дочекатися збільшення пенсійних виплат від держави.

Індексація пенсій, проведена у березні 2023 року, призвела до підвищення виплат для деяких пенсіонерів десь на 20% (приблизно 600 гривень). Це стосується понад 10,5 мільйонів українських пенсіонерів.

Пенсіонери. Фото: Youtube