Теплий період року вже настав, а це означає, що українці частіше вибиратимуться на природу чи подорожуватимуть містами нашої чудової країни.

Основний вид транспорту при цьому - поїзд "Укрзалізниці", який для деяких вважається некомфортним, тоді як інші користуються його "зручностями". Про це свідчать багато маршрутів, на яких використовується плацкарт.

У вагоні "Інтерсіті+", фото Укрзалізниця

Особливо якщо вдень чи ввечері — в дорозі хочеться поїсти, тому люди розгортають пакети з їжею та наповнюють ароматами весь вагон — тут і варені яйця, і смажена курка, риба... один із експертів заявляє, що для забезпечення смачного та безпечного харчування під час Довгої залізничної подорожі, особливо влітку, потрібно розсудливо вибирати продукти.

Насамперед слід уникати взяття з собою тих продуктів, про які ми згадали раніше. Це може створити дискомфорт для пасажирів, а також такі продукти мають обмежений термін придатності. М'які фрукти та овочі також не найкращий вибір. Є ризик, що вони псуватимуться і можуть забруднити речі.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Укрзалізниця, скріншот відео

Краще вибрати жорсткі фрукти та овочі, такі як яблука, груші, огірки чи болгарський перець. Замість смажених пиріжків можна взяти запечену картоплю в мундирі. Також рекомендується взяти з собою локшину, сирокопчену ковбасу, хлібці чи невеликі булочки. Як перекус чудово підійдуть горішки, сухофрукти та протеїнові батончики.

Забезпечення себе смачним та здоровим харчуванням під час подорожі може зробити ваш поїздковий досвід приємнішим та комфортнішим.

Нагадаємо, "Міс Україна Всесвіт" Ганна Неплях згадала, як на неї "наяривали" в купе: "Тієї ночі я не могла заснути"

Як повідомляв "Знай.ua", українка пояснила, чому "жіночі" купе не виправлять ситуацію: "Для вирішення проблеми..."

Знай.ua писав, "Укрзалізниця" йде на безпрецедентний крок: в Україні про це тільки сварилися