Нещодавно у Києві обговорювалося можливе подорожчання проїзду у громадському транспорті. Зокрема, це запропонував зробити директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандібор. Проте мер столиці Віталій Кличко спростував зростання цін.

Кличко у коментарі телеканалу заявив, що подорожчання проїзду у Києві на даний момент не розглядається. Влада враховує те, що багато українців залишилися без стабільного заробітку, а частина населення втратила роботу під час повномасштабної війни.

Українці у транспорті, фото: Знай.ua

"Собівартість транспорту більше 20 гривень. Він залишається найнижчим в Україні, не кажучи про Європу. Але враховуючи складну економічну ситуацію, ситуацію з бюджетом людей, ми не плануємо найближчим часом підвищувати транспорт", - наголосив мер.

Однак він не виключає, що після закінчення військового стану в країні тарифи можуть підняти, оскільки влада потребує грошей на будівництво метро, ​​ремонт доріг і на закупівлю нового транспорту.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Громадський транспорт повинен окупитися, але до закінчення війни ціна підвищуватися не буде. Ми не плануємо цього робити", - підбив підсумки Кличко.

Нагадаємо, столична влада хоче підняти вартість проїзду в громадському транспорті: "Де ще такий дешевий?"

Раніше ми писали про те, що водій маршрутки взяв пасажирів у "заручники": не передали за проїзд

Як повідомляв Знай.ua, майже 7 тисяч допомог від ООН: які вимоги до отримувачів