Голова Макарівського райсуду Олексій Тандир, який на смерть збив нацгвардійця, не визнає своєї провини і награно хапається за серце. Відповідний ролик із зали суду публікує telegram-канал "Оперативний ЗСУ".

Нещодавно у Києві сталася смертельна ДТП за участю Олексія Тандира. П'яний суддя летів на Lexus та збив нацгвардійця Вадима Бондаренка. Від одержаних травм військовослужбовець помер на місці. Відразу після аварії суддя намагався відмазатись і перекласти свою відповідальність, а також відмовився від огляду на алкогольне сп'яніння.

ДТП за участю п'яного судді. Фото ДБР

Так, перед судовим засіданням у Печерському райсуді, у Тандира спробували дізнатися, чи він визнає свою провину. Втім, винуватець ДТП уникнув питання, схопившись за серце.

Олексій Тандир. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"У чому? У мене зараз такий стан, що я не можу... мені ще потрібно буде на засіданні, будь ласка...", - сказав Олексій Тандир.

Варто зазначити, що у загиблого 23-річного нацгвардійця Вадима Бондаренка залишилося троє дітей. Його батько та брат перебуває на передовій.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, випливли скандальні рішення судді, який п'яним збив нацгвардійця: намагався звинуватити вигаданого водія.

Також наш портал інформував, що вбивці 5-річного хлопчика дали всього 4 роки, а співучасників виправдали: рішення суду у справі Кирила Тлявова.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, екснардеп Сергій Рибалко хвалиться своїм французьким життям: в Україні фігурував у справі про держзраду.