Колишній міністр освіти часів Януковича Дмитро Табачник, який розшукується СБУ за сприяння колаборантам, має в Криму будівельний бізнес.

Табачник обвинувачується у державній зраді, проте і надалі живе собі в задоволення, володіючи компаніями на рф. Цього разі "Схеми" знайшли у реєстрах роскомпаній, що знаходяться в Криму ще одну таку — будівельну, співзасновником якої є колишній міносвіти.

Дмитро Табачник

Це ТОВ "Спеціалізований забудовник "Таврида-Центр", зареєстрована у Сімферополі за російським законодавством, у якій у нього 50%. Партнером виступає Володимир Аматуні. Під час реєстрації бізнесу Табачник подав російський паспорт.

Зрадник, що втік у 2014 році, живе в Криму, звідки консультує російських гауляйтерів Володимира Сальдо та Євгена Балицького.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Скриншот документів

Служба безпеки України проводить у державній зраді колишнього міністра освіти Дмитра Табачника. За даними спецслужби, Табачник співпрацює з Федеральною службою безпеки РФ і координував із нею свою дільність після початку повномасштабного вторгнення.

У листопаді 2022-го СБУ повідомила колишньому міністру про підозру в державній зраді. У січні цього року суд наклав арешт на його майно.

Нагадаємо, ми писали, що колишній міністр освіти Табачник сплив у росіян: яку посаду дали колаборанту.

Як повідомляв "Знай.ua" розкішні маєтки в Європі, продаж російського вугілля фірмам з ЄС: як живе родина зрадника Миколи Азарова.

Також "Знай.ua" інформував, що керувати податковою призначили "смотрящего" від Павла Лебєдєва: чим відомий сумський фіскал.