Зі Львівської області прийшли дуже тривожні новини. Цього разу не про "шахеди" від російських окупантів, а про небезпечних собак, які гуляли вулицями містечка Дрогобич, де накоїли багато горя.

Йдеться про собак породи алабай місцевого жителя, який має приватний будинок і навіть вольєри для цих тварин.

Зазначимо відразу, що жертвою цих алабаїв, за попередніми даними, став менший собака. Песика роздерли на очах її хазяйки пенсійного віку. Жінка одразу ж схопилася за серце.

Про цей інцидент стало відомо завдяки повідомленням у місцевих Telegram-каналах, а також численним кадрам із мережі Twitter.

Інцидент з алабаями з Дрогобича, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

"У Дрогобичі сьогодні два алабаї загризли кількох собак, з якими люди гуляли. А сталося це тому, що власники ублюдки. Мало того, що виховали машини для вбивств, то пускають бігати без повідців і намордників де ті хочуть. Я бачила відео як вони тягали". собачок людей і це жах", - повідомила в мережі Twitter українка під ніком "лучанка".

Також жінка опублікувала кілька відео:

Картина складається так - пенсіонерка в Дрогобичі вигулювала собачку, і тут до неї несподівано підбігли два здорові алабаї. Собаки вихопили тварину з повідця та загризли.

У соціальній мережі пишуть, що алабаї належать місцевому бізнесмену Лагодичу. Також відомо, що це не перший подібний випадок із його собаками.

Потім стало відомо, що поліцейські відреагували та знайшли собак. Також повідомлялося, що один із собак нібито "оперативно ліквідували" копи, щоб не залишати в небезпеці інших громадян.

Потім у мережі з'явилося відео, де власники спокійно ведуть тварин на повідку у невідомий бік. У мережі обурилися бездіяльністю правоохоронців. Можливо це було старе відео.

"На місцеву жительку складено адмінпротокол за порушення правил утримання собак. За це передбачено штраф до 200 неоподатковуваних мінімумів із конфіскацією тварин", - прокоментували інцидент у місцевій поліції.

Через деякий час якийсь Лагодич опублікував у мережі відео, в якому попросив дати контакти всіх постраждалих і заявив, що відшкодує, розуміючи, що це не допоможе повною мірою горе грошима. А ще чоловік заявив, що це його колишня дружина так "зводить рахунки" і хотіла його підставити. Що схоже і вийшло. Проте українці не повірили цим словам і побоюються, що собаки знову

Нагадаємо, наділи на свиню намордник, щоб не вила з голоду: як родина нелюдів знущалася з тварин.

Раніше повідомлялося, генетичні та поведінкові зміни: вчені знайшли відмінності у ДНК собак, які живуть у зоні відчуження в Чорнобилі.

Також, чому домашнім вихованцям заборонено спати з вами: великі ризики.