Російські окупанти вкотре атакували Україну. У ніч на 16 травня ворог випустив ракети областями, але свої сили сконцентрував саме на столиці.

Кияни чули низку вибухів, але цей обстріл обійшовся без серйозних руйнувань, за словами мера Києва Віталія Кличка та начальника КМВА Сергія Попка. Згідно з даними, атака була здійснена із застосуванням БПЛА, крилатих ракет і, ймовірно, ракет балістичного типу. Усіх їх збили.

Наслідки атаки Києва 16 травня, фото Pavlo Petrov

Під час таких повітряних атак українців просять нічого не знімати на камеру та не викладати у соцмережі, щоб ворог не міг відстежити місцезнаходження ППО. Проте навіть медійні особи не дотримуються цих правил.

Так, українська акторка Ксенія Мішина та співачка Інна Воронова розмістили відповідні фото зі спалахами від ППО, тим самим принесли ворогові все буквально "на блюдечку".

Популярні новини зараз

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Примітно, що після публікації Воронової в Києві пролунала ще одна повітряна тривога, оскільки відео з ППО розлетілося всіма російськими каналами, хоч співачка і видалила його згодом. Також вона додумалася відзначити локацію "Комфорт тауна".

Скріншот з Insta Stories, Воронова

А ось Мішина просто захоплювалася роботою та силами ППО, але навіть із таким позитивним посилом подібні кадри суворо заборонено викладати.

Скріншот з Insta Stories, Мішина

Варто нагадати, що Воронова є дружиною скандального Юрія Чернецького, підозрюваного у збуті кокаїну, близько 5 тисяч доларів. Чоловік перебуває у СІЗО.

Нагадаємо, масована ракетна атака на Київ: наслідки та неймовірна робота ППО