Як відомо, материнська молитва має особливу силу. Якщо попросити вищі сили про те, щоб у дітей все було добре, і життя склалося якнайкраще - так воно і буде.

Головне - все робити від щирого серця. Молитися за благополуччя дітей можна майже кожного дня. Навіть якщо вони вже виросли, і вони мають своїх дітей і сім'ї. Все це неважливо – будь-яка мама бажає щастя своїй дитині, а значить готова попросити Бога супроводжувати її.

Спеціально для цього є окремі молитви до Божої матері та Ангела Хранителя за дітей.

Церква, фото: скріншот з відео

МОЛИТВА ЗА ДІТЕЙ ДО ПРЕЧИСТОЇ ДІВИ МАРІЇ

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

"Пресвята Діво! Кому, після Бога, повинен доручити своїх дітей, як не Тобі, могутній Заступниці християн! Прийми, Владичице неба, моїх діток, всіх разом і кожне зокрема, прийми їх і будь їм кращою Матір'ю. Піклуйся про моїх дітей, Маріє, збережи їх від усього, що може завдати шкоди їхньому здоров'ю, особливо, благаю Тебе, Ласкава, збережи їх від падіння в гріх. Вчини, Мати Господа Ісуса, своїми молитвами, щоб мої діти зберегли Божу милість протягом усього життя, а колись славили тебе, свою ласкаву покровительку, у Царстві Твого Сина на віки вічні. Амінь."

Ікона: Прикарпаття Online

Молитва до Божої Матері

"Пресвята Владичице Діво Богородице, премилосердна Мати всіх людей, спаси і збережи під дахом Твоїм чад наших (імена), усіх юнаків, юнаків, немовлят і в утробі матері носимих. Украй їх твоєю ризою, дотримуйся їх у страху Божому та послуху батькові, благай Господа нашого та Сина Твого, нехай дарує їм вся корисна до душевного спасіння. Вручаємо їх Твоєму Материнському дивінню, бо Ти є Божественним покровом рабом Твоїм"

Молитва до Ангела зберігача за дітей

"Святий Ангеле хранителю моїх чад (імена), покрий їх твоїм покровом від стріл демона, від очей спокусника і збережи їхнє серце в ангельській чистоті. Амінь."

Молитва за дитину, фото: УПЦ

Нагадаємо про молитву, яка створить з кожним справжнє диво - збережіть у душі теплоту: "Господи, зміцни сили у протистоянні".

Раніше ми повідомляли про молитву, яку читають воїни ЗСУ на передовій – ці слова розривають серце: "Побудь, мій Боже, зі мною!".