Зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко показала чоловіка всім у світі, українці у захваті: "Я не підлабуємо, просто ви заслужили"

Відома українська актриса студії "Дизель шоу" Вікторія Булітко всіляко підтримує Збройні сили України у війні проти російських загарбників.

Актриса опублікувала відео, на якому український воїн в окопі розважається тим, що грає на сопілці.

"Перемога за нами! Тому що Ласкаво з нами! Наші хлопці найкрутіші! Слава #ВСУ Все буде Україна!", - написала Булітко.

Вікторія Булітко, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Кабмін придумав нову соцпослугу для українців із важкою ситуацією, але грошей не дадуть

Урядом (Кабінет міністрів України) було ухвалено рішення про впровадження експериментальної програми з надання спеціальних соціальних послуг найбільш уразливим групам населення.

Метою є допомога тим, хто опинився у важких обставинах через повномасштабну війну, розпочату росіянами 24 лютого 2022 року, після 8 років збройного протистояння на Донбасі.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Дмитро Комаров замовив Україні "туристів", але ніхто їх не оцінив - доведеться переробляти: "Їдь назад і..."

У популярній мережі ТікТок з'явилося кумедне відео, де згадали українського телеведучого та зірку програми "Світ навиворіт" Дмитра Комарова під час однієї з його подорожей. На кадрах можна побачити, як Дмитро Комаров під час зйомок програми "Світ навиворіт" загадує бажання. Він захотів, щоб Україна стала найпопулярнішою країною серед туристів у всій Європі.

Дмитро Комаров, кадр з випуску "Світ навиворіт" у Колумбії

У Мінсоцполітики пояснили, кому і наскільки перерахують пенсію з 1 квітня

З 1 березня 2023 року в Україні відбулася чергова індексація пенсій, яку не скасували, незважаючи на повномасштабну війну, розпочату росіянами.

Нині ж заступник міністра соціальної політики Дар'я Марчак знову вирішила розповісти про те, що станеться від 1 квітня. З цього дня, як виявилося, для пенсіонерів, які не отримали індексацію, відбудеться перерахунок. І наголосила, що дуже важливо називати це саме "перерахунком", а не "індексацією".

Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Ксенія Мішина показала, заради чого так довго потіла, і не лише в залі: українці незадоволені, але Огневич "облизнулась"

Ксенія Мішина нещодавно похвалилася приголомшливим результатом своїх старань. Артистка за кілька місяців підтягнула своє тіло і зараз активно його демонструє. Для чергової фотосесії вона обрала спокусливий і відвертий образ з латексу - топ, спідню білизну та довгі чоботи-панчохи на високому кабулці.

Ксенія Мішина, фото: Instagram