У мережу злили телефонну розмову, ймовірно, російського мільярдера Фархада Ахмедова та продюсера, чоловіка співачки Валерії Йосипа Пригожина. Голоси дуже схожі, а обговорювали вони нікчемність влади кремля, яка розпочала війну проти України.

Пригожин та Ахмедов у фарбах описали своє ставлення до верхівки влади, яка намагається звалити всі невдачі окупантів на главу міноборони Шойгу. Йшлося про якусь змову і відверті образи за спиною.

Розмова Пригожина та Ахмедова

Чоловіки також висловили невдоволення через дії путіна, який, на їхню думку, раніше був "успішним керівником" завдяки нафті. А зараз вони вважають його команду "нікчемними, недієздатними, нерозумними, некваліфікованими". А країну, як зазначили Пригожин та Ахмедов, всю розікрали.

"Все прої**ли, проїли, профукали. Якщо воювати, так воювати, бля**. А так навіть воювати не можемо. Тому що армії ні**я немає. Забезпечити не можуть, немає ідеологічної роботи. Усі прокрали. Вигнанецями стали", - сказав Ахмедов.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також вони бояться за свою подальшу долю, тому що розуміють, що росія розвалиться. За їхніми словами, незабаром розпочнеться "махновщина на кинджалах і кувалдах" між кадировим та пригожиним. Також учасники розмови відверто визнають, що путін "програв Кварталу 95", маючи на увазі Зеленського, а російський народ позбавив майбутнього.

"Програли вони, програли креативно 95 Кварталу. А те, що вони кажуть, що їх змусили, загнали в це... Він сам себе в це загнав. Країну віддав, вважай", - заявив Йосип.

Як тільки розмова розлетілася по мережі і Пригожин зрозумів, що "запахло смаженим", він вирішив безглуздо виправдатися тим, що його голос нібито підробили жартівники за допомогою штучного інтелекту. Ймовірно, продюсер побоявся впасти в немилість до путіна.

"Моя політична позиція всім відома. Голоси сьогодні також блискуче вміють підробляти пранкери. Цей голос не має до мене жодного відношення, це фейк", - заявив він.

Пригожин, скріншот: YouTube

Нагадаємо, Іван Ургант завершив кар'єру після підтримки України і пішов барами Москви, Пригожин підтримав

Раніше ми писали про те, що співачка Валерія отримала своє покарання за підтримку війни, тепер і грошей взяти нема де