Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв зазначив, що планетою промайнула хвиля землетрусів і вирішив перевірити чи загрожує така небезпека Україні. До чого слід готуватися він розповів у своєму пророкуванні, яке опублікував у соцмережі instagram.

Макс Гордєєв зазначив, що небезпека у вигляді землетрусів на Україну не чекає, принаймні в найближчому майбутньому.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube

"Слава богу, що в нашій з вами ситуації, Україні перебуває на нейтральній території, тобто жодних найближчим часом землетрусів не планується", - заспокоїв екстрасенс.

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Водночас є високий ризик інших небезпек, які несуть дві стихії — вода і вогонь. За словами екстрасенсу, можливі лісові пожежі та навмисні підпали, які принесуть чимало біди.

"По-перше, треба боятися води. Вода є дуже сильною енергією і якщо не мати влади над нею, то можна отримати не дуже добрі потім результати. Друге, чого має боятися Україна, — це вогню. Саме вогонь не військовий, а природний, то є якісь лісові пожежі чи може хтось штучно підпалить щось", - попередив він.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, екстрасенс Макс Гордєєв розповів, коли може закінчитися війна: "Все залежить від..."

Також наш портал інформував, "Живий Нострадамус" Саломе попередив про появу антихриста в 2023 році, росія і тут замішана: "Вже готовий і рухається".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Україна меркне в порівнянні з цим": новий Нострадамус попередив про війну, яка втягне росію.