Усі християни, які зіткнулися з фінансовими проблемами, можуть звернутися за допомогою до святителя Спиридона Триміфунтського.

Спіридон Триміфунтський протягом усього свого земного життя здійснив чимало чудес. Також можна звернутися до Миколи Чудотворця. Вважається, що він допомагає всім тим, хто опинився в злиднях і тяжкому становищі.

Молитва в церкві, скріншот з відео

Молитва святині Спиридона Триміфунтського

"О преблаженний святителю Спіридон!

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Благай благосердя Божого Людинолюбця, нехай не засудить нас за нашими беззаконнями, але нехай зробить з нами з милості своєї. Випроси нам, рабам Божим (імена), у Христа і Бога наше мирне безтурботне життя, здоров'я душевне та тілесне. Звільни нас від усяких бід душевних і тілесних, від усіх стомлень і диявольських наклепів.

Поминай нас біля престолу Вседержителя і благай Господа, нехай подасть багатьох наших гріхів прощення, безбідне і мирне життя нехай дарує нам, кончини живота несоромна і мирні і блаженства вічного в майбутньому віці сподобить нас, нехай невпинно посилаємо славу і подяку Отцю і Си Святому, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь."

Молитва у Великий піст

Нагадаємо про важливі правила Великого посту: як підготувати тіло та душу до Великодня у 2023 році.

Раніше ми повідомляли про сенс Великого посту і кого можна його не дотримуватись перед Великоднем: прості відповіді, яких не знають багато православних.

Також не зайвими будуть важливі молитви у Великий піст крім "Отче наш" : яких заповідей варто дотримуватись, щоб слова до Бога мали ефект.