Українці продовжують надсилати свої петиції на офіційному сайті Президента з різних питань, але той запит, який було виставлено 21 березня 2023 року, може багатьох здивувати.

Якийсь Черненко Ярослав Русланович звернувся до інших громадян з важливим проханням - проголосувати за заборону використання TikTok у нашій країні... аргументуючи це тим, що платформа має виключно деградаційний характер із вузьким баченням на світ.

Українці, скріншот: YouTube

Ярослав Черненко вважає, що через TikTok наші діти приречені, бо вони не мають жодного шансу на нормально розвиток. І все це, як виявилось, не порожні слова. Чоловік протестував TikTok на собі особисто, щоб скласти таку думку.

"Що я там побачив? А побачив я там типових жителів TikTok-движухи, а саме: відео-меми не несуть за собою абсолютно ніякого сенсу, відео які заливають якісь хворі збоченці (я навіть не буду деталізувати це), але, звичайно, наш улюблений TikTok нічого не зробить, заради блокування таких персонажів", - пише він.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Заборона TikTok, скріншот: petition.president.gov.ua

Згодом у цьому ж тексті петиції він уточнив, що людям дуже важливо переглянути своє ставлення до TikTok. Його дівчина за рік змінилася до невпізнання виключно через перегляди відео на цій платформі.

"З вами ми можемо все! І чому нам просто не створити свою платформу, на якій українці зможуть знімати своє мистецтво, відео та інформативні ролики, що розвивають?", - додав автор.

Заборона TikTok, скріншот: petition.president.gov.ua

Нагадаємо, Василь Ломаченко ротом московського попа просить зняти заборону на УПЦ: "Що коїться..."

Як повідомляв "Знай.uа", військкомат ловить, як злочинців: українці вимагають заборонити видавати повістки на вулиці, у ТРЦ та магазинах

Знай.ua писав, скандальний законопроект підписано: в Україні посилили кримінальну відповідальність військових