Королева Єлизавета II померла минулого року, 8 вересня, що стало для багатьох шоком, хоча останні роки цього й варто було очікувати.

Все-таки жінка прожила цілих 96 років, 70 з яких провела на престолі. Тепер стало відомо, що Камілла, королева-консорт, успадковує стиль своєї покійної тещі, надаючи йому власний акцент. Про це повідомляє People.

Королева Великобританії Єлизавета ІІ. Фото: скріншот Youtube

Після смерті Єлизавети II Камілла стала з'являтися на офіційних заходах у монохромному вбранні. Її вибір – сині та білі кольори. Наприклад, до служби на честь Дня Співдружності королева-консорт прибула у синьому пальті від Fiona Clare та з чорним клатчем Launer у руках. Саме цей клатч від улюбленого бренду сумок королеви Єлизавети II надає особливостей в образах Камілли.

Камілла використовує клатч під свої монохромні вбрання, як і Єлизавета II, яка ніколи не постала перед публікою без своєї улюбленої сумки Launer на руці. Королева відчувала себе "оголеною" без сумки, тому завжди мала її при собі.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Королева-консорт, скріншот: Youtube

Сумки бренду Launer були її вибором понад п'ятдесят років. Королева Камілла недаремно обрала клатч цього бренду для своїх виступів. Раніше Камілла також з'являлася на публіці із клатчами, проте вже від інших компаній. Тепер жінка частіше демонструє аксесуар на згадку про свою покійну тещу.

Нагадаємо, діти принца Гаррі та Меган Маркл стали спадкоємцями на королівський престол: оголосили рано вранці

Як повідомляв "Знай.uа", майбутня королева Великобританії Кейт Міддлтон покрилася і вирішила побути з мусульманами

Знай.uа писав, майбутня королева Кейт Міддлтон була на своєму весіллі зі щитом: дружина принца Вільяма захищалася з першого дня