Рішення про екстрадицію олігарха Костянтина Жеваго до України мають ухвалити вже до кінця березня. Втім, якщо рішення буде на користь української прокуратури, адвокати олігарха зможуть на кілька місяців затягнути процес оскарження. Про це повідомляє telegram-канал "Всі ходи записані".

Адвокати олігарха Костянтина Жеваго очікувано стали затягувати процес за позовом Фонду гарантування вкладів до їхнього клієнта на 46 млрд грн збитків. Вони направили до Господарського суду Києва два клопотання: перший - направлення позову до Куршевелю, де Жеваго сидить в очікуванні рішення суду щодо його екстрадиції, а другий - про скасування арешту частки олігарха в українських ГЗК.

Костянтин Жеваго, скріншот: YouTube

Зазначається, що таке затягування є абсолютно логічним, адже днями суд міста Шамбері, ймовірно, отримає всі необхідні документи від Офісу генпрокурора і ухвалить рішення щодо екстрадиції олігарха в Україну.

Константин Жеваго. Фото: скрин telegram

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Втім, навіть якщо суд прийме бік української прокуратури, адвокати Жеваго зможуть "виграти час", затягнувши процес оскарження на місяці.

Константин Жеваго. Фото: скрин telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина олігарха Гордійчука, який обдурив українців на 20 млн грн, хвалиться шикарним життям: успішний успіх у чистому вигляді.

Також наш портал інформував, дотанцював: заступник начальника військкомату на Одещині відправили на фронт після скандальних гулянь під російську попсу.

Крім того, ми писали, після скандалів через закупівлю яєць по 17 грн за штуку, в контрактах Міноборони різко подешевшали всі продукти: "Впали на 7-10 грн за кг".