Лиш нещодавно мережу трясло від запальнички з профілем підло розстріляного російськими покидьками українського героя, як тут як тут з'явився новий крінж від харківського магазину одягу.

Деякі особи вирішили, що українцям замало війни в їхньому повсякденному житті, вони перенесли кадри зруйнованих будинків, ракет, та дула танка на жіночому боді. До спільноти українців звернулася користувачка Twitter під ніком "евіл", та попросила допомоги посприяти у роз'ясненню, чому не варто такого робити.

Одяг "війни". Фото: Twitter

У мене немає слів. Друзі, потребуємо розголосу, щоб такого не існувало. Люди, що сприяли створенню цього, припустилися помилки через недостатнє розуміння психологічних травматичних подій, ми повинні закликати їх відмовитись від цього боді та наступних тотожних виробів. До речі це об*сране боді з собівартістю у гривень 400 коштує 2400 і 0% з нього йдуть на ЗСУ, але пані дуже хизується яка вона волонтерка - закликає користувачка.

Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Також в мережі знайшли власницю магазину. Та зазначили, що скарги краще надсилати на акаунт shafranskaya. shop і на їх пости.

Одяг "війни". Фото: Twitter

"Евіл" попросила не надсилати скарги дівчині, яка помітила та зауважила на неподобство, та закликала бути уважнішими.

Одяг "війни". Фото: Twitter

"В треді кинула посилання на новий пост, тварюки знесли публікацію і труть коментарі, треба кидати скарги", - коментують публікацію українці.

Одяг "війни". Фото: Twitter

"Там є Краматорськ по вокзалу котрого в**бали наступного дня, як я звідти евакуювалась, тож.. я могла б бути спред загиблих чи поранених. Флешбеки."

Одяг "війни". Фото: Twitter

"Як вишенька на торті. Вони пропонують носити цей сором з пікселем. Курво, мало того, що це боді - це знущання та глузування над людьми, які пройшли весь жах війни, та ще й піксель для цивільних"

Одяг "війни". Фото: Twitter

Одяг "війни". Фото: Twitter

Також зазначили, що в коментарях магазину коменти підтирають, а тих, хто висловив огиду - банять.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що "цинічно паразитують на горі": українці обурились появі в мережі запальнички з зображенням розстріляного воїна.

Як повідомляв "Знай.ua" стати "героєм" за 700 гривень: в Україні почали продавати липові медалі за оборону Бахмута.

Також "Знай.ua" інформував, Настя Каменських занудьгувала за яскравим життям і зізналася, чого не вистачає: "Згадую з теплом".