ПриватБанк попередив українців про можливі проблеми з роботою карток. Коли та чому клієнти не зможуть скористатися ними, розповіли на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк попередив українців про можливі проблеми з роботою карток у ніч проти 19 березня. Це з проведенням регламентних робіт підвищення якості та безпеки платежів. Також припиняються всі операції з банкоматами, терміналами самообслуговування та POS-терміналами.

Приват24. Фото: скрін youtube

Роботи проводитимуться 19 березня з 00:05 до 03:05 і в цей період власників карток ПриватБанку просять утриматися від проведення будь-яких операцій, наприклад, покупок в інтернет. У фінустанові просять з розумінням поставитися до тимчасових складнощів у роботі сервісів.

Приват24, фото: кадр з відео

"У період проведення регламентних робіт 19 березня з 00:05 до 03:05 ми тимчасово припинимо всі операції з картками банку. Аналогічний "тайм-аут" триватиме у роботі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку. Розраховуємо на ваше розуміння. у період проведення робіт ви плануєте покупки в інтернеті, радимо зробити це заздалегідь або відкласти на кілька годин", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, "Гроші підвисли у повітрі": українці з картками "Ощадбанку" не можуть отримати власну пенсію.

Також наш портал інформував, у ПриватБанку проблеми з готівкою? Блокує переклади та затримує кошти Голд клієнтів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Зняли і все...": українці з картками "Ощадбанку" не можуть дорахуватися своїх грошей, шахраї працюють майже непомітно.