Від тяжкої хвороби помер учасник "Голосу країни": його пісні слухали з усмішкою на обличчі

"Голос країни", фото: Instagram

Стало відомо про смерть Євгена Щавлинського – українського виконавця, учасника "Голосу країни". Він пішов із життя після боротьби з раком, який досяг четвертої стадії ще 2021 року. Саме тоді він одружився на коханні всього свого життя, яке підтримувало його в ході цієї болісної хвороби. Хлопцю було лише 25 років. Євген народився 12 листопада 1997 року у Рівному. Він був автором пісні "Зцілення" з першої збірки "Він у всьому". Співак записав два альбоми під псевдонімом Шчавлінскій, а також займався саунд-продюсуванням і працював сесійним гітаристом.

Молодість продовжується: деякі українці залишаться без пенсії до 65 років

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Для українців, які мають відношення до отримання пенсійних виплат є важлива інформація. Деякі громадяни мають право достроково виходити на заслужений відпочинок, і навіть не потрібно чекати на виконання 60-ти років. Тим не менш, щоб отримати таку пенсію необхідно виконати ряд умов. Про це стало відомо завдяки відповіді Пенсійного фонду України для українки, яка поставила питання про пенсію для своєї матері. Фахівці Пенсійного фонду відповіли, що за наявності страхового стажу 15 років право на призначення пенсії за віком настає після досягнення 65-річного віку.

Чому ми платимо стороннім? У "Нафтогазі" розповіли, як позбутися драконівської комісії

Нафтогаз, фото: Знай.ua

Для всіх наших читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важлива новина. Компанія "Нафтогаз" підказала, як уникнути комісії під час оплати платіжок за блакитне паливо. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби "Нафтогазу" у відповідь на запитання клієнта у мережі Facebook. У відповідь на це в "Нафтогазі" повідомили, що вони, як постачальник газу, не встановлюють комісію при здійсненні оплати в особистому кабінеті. Комісію стягує безпосередньо платіжна система EasyPay.

Військові можуть забути про податкові збори? Чи мають право ФОПи-захисники не платити податки

Сплата податків, кадр з відео

В Україні триває війна, відомо, що багато підприємців добровільно пішли служити до лав ЗСУ, а деякі отримали повістки та мобілізаційні розпорядження. Чи потрібно сплачувати податки як ФОП тим українцям, які пішли захищати країну, відповідь на це є у Законі України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування". У документі зазначається, що на весь період служби мобілізовані ФОПи звільняються від сплати будь-яких податків та подачі звітності за цей період.

Тіна Кароль зробила священну справу посеред поля, яке рознесли росіяни: "Все буде Україна"

Тіна Кароль, фото: Instagram

Це було перед поєдинком 18-го туру чемпіонату країни з футболу у Прем'єр-лізі "Десна" – "Динамо", що відбувся у Чернігові на стадіоні ім. Гагаріна. На жаль, навесні 2022 його розбомбили окупанти, і від нього не залишилося нічого. Прийде потім усе відновлювати. Виконання викликало фурор, адже Тіна Кароль не просто заспівала гімн, але використала і гімн, тим самим перетворивши пісню на хіт. Сталося це ще у 2019. До речі, того року, коли Тіна Кароль виступила в самому центрі столиці, виконавши також гімн на День незалежності.