Можна собі дозволити? Українцям показали, як здешевіло яловиче м'ясо в супермаркетах

Яловичина

Українці перестали вживати задорогу яловичину, і це частково уповільнило зростання її ціни. На порталі Мінфін порівнюють ціни, які були місяць тому в українських супермаркетах з поточною ціною. Станом на середину березня, гуляш можна придбати за 236 грн, а ребра за 140 грн. Це усереднена ціна, яку пропонують декілька супермаркетів. Зокрема в Ашані найнижча ціна м'яса. Там можна придбати кіло за 179 грн, а ребра за 121 грн.

Суд у Гаазі видав ордер на арешт путіна: перші подробиці

путін, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще
Судді Міжнародного кримінального суду видали ордер на арешт президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє пресслужба МКС. Глава Кремля володимир путін вчиняє злочини проти українського народу ще з 2014 року. З 24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабне вторгнення та здійснила незліченну кількість звірств щодо українців. Все документувалося для подальшого трибуналу над путіним та його свитою. І ось цей момент, здається, на крок став ближчим.

Ольга Сумська показала зміни, які неможливо усвідомити: "Фільм жахів"

Ольга Сумська, фото: Знай.ua

Відома українська акторка Ольга Сумська показала, як постраждав Харків від російських окупантів. Це схоже не на порятунок, а на геноцид. Stories з'явилися на офіційному акаунті жінки в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. За допомогою цієї платформи вона доносить правду про війну в Україні, а також допомагає волонтерам та армії. Тоді вона показала, яка ситуація панувала в Харкові через кілька тижнів після початку повномашстабного військового вторгнення росії. Цілі квартали було зруйновано, не було людей. Автомобілі висаджені в повітря, а будівлі валилися на очах.

Дизель та автогаз у лідерах: в Україні прискорилися темпи здешевлення палива, які ціни на АЗС

АЗС, скріншот: YouTube

В Україні прискорилися темпи здешевлення палива — дизель та скраплений газ у лідерах. Про це свідчать дані моніторингу українських АЗС, які опубліковані на порталі Мінфін. Тенденція зниження цін зберігається на українському ринку палива вже третій місяць. Цінники на бензин, дизель та автогаз зменшуються не так стрімко, як злетіли вгору. Проте краще так, аніж ніяк. Станом на 16 березня в Україні дещо прискорилися темпи здешевлення деяких видів палива. У лідерах дизельне пальне та скраплений газ, які втратили в ціні в середньому 0,36 та 0,16 гривні за літр відповідно.

Тіна Кароль блиснула на сцені глибоким декольте і розлютила українців: "Добре співати, сидячи за кордоном"

Тіна Кароль, фото: Telegram

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль вразила сліпучою красою, з'явившись на сцені в ефектному вбранні з глибоким декольте. Кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. Так, цього разу Тіна Кароль поділилася серією ефектних кадрів із виступу. Зірка з'явилася на сцені у розкішній сукні з глибоким декольте. Судячи з фото, вона кілька разів за виступ міняла образи, тому були вбрання і скромніші. Шанувальники захопилися виглядом знаменитості та закидали її компліментами. Втім, не обійшлось і без порції критики.