Якось недавно ми вже розповідали про скандал, у центрі якого опинилася торгова мережа АТБ.

Це коли мешканка Києва придбала хліб... а він виявився не простим, а з "м'ясною" начинкою, бо в пакеті ще була миша. Придбала вона його на вулиці Генерала Потапова, 2. Після чого розпочалося розслідування за скаргою. Наразі у Держпродспоживслужбі відповіли щодо проведеної перевірки. Про це повідомляється в ТСН.

Миша у хлібі, фото: Facebook

Вона пройшла не лише у супермаркеті, а й на виробництві, де, відповідно, було виготовлено цей продукт. В результаті було встановлено, що порушення чинного законодавства стали можливими через тривале ослаблення контролю на підприємствах.

На жаль, не вдалося точно встановити, на якому етапі виробництва в упаковку хліба потрапила миша, оскільки в жодному з підприємств не було введено систему захисту продуктів від гризунів.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Обидва підприємства отримали розпорядження щодо врегулювання ситуації та складено на них адміністративні протоколи, а також підготовлені документи, які обмежать реалізацію цього продукту харчування, за словами начальника головного управління Держпродспоживслужби Києва Олега Рубана.

Нагадаємо, захотіла хлібиця, а отримала "м'ясний сюрприз": популярний супермаркет порадував українку мишею

Як повідомляв "Знай.uа", в Україні незаконно піднімають ціни на "соціальні" продукти: як подати скаргу та захистити свої права

Знай.ua писав, чи загрожує Україні дефіцит гречки і зростання цін на соняшникову олію: експерт розповів, до чого готуватися