Індексація зачепить ще одну категорію пенсіонерів: хто отримає несподіване підвищення виплат

У березні в Україні відбудеться щорічна індексація пенсій, яка стосуватиметься ще однієї категорії пенсіонерів. Хто отримає несподіване підвищення виплат, розповіла заступник голови Міністерства соціальної політики Дарія Марчак під час телемарафону.

Індексація пенсій, скріншот: Youtube

В Україні ввели зміни щодо виплати пенсій: кого це стосується і які документи потрібно подати

У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомили, що українці пенсійного віку, які через війну евакуювалися до Польщі, можуть перевести туди свою пенсію.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Як не нашкодити собі у Великий піст-2023? Все може закінчитися погано, якщо не дотримуватись правил

Дієтолог розповів про те, чим можна харчуватися у велику посаду, щоб це приносило максимальну користь для вашого здоров'я. Таким чином, повідомляється, що для того, щоб пост приносив максимальну користь, потрібно не просто відмовитися від продуктів тваринного виробництва. Є деякі правила.

Харчування у Великий піст

Українцям видадуть по 16 тисяч гривень: хто та як може отримати - інструкція

В Україні ветерани війни з інвалідністю І чи ІІ групи, отриманої внаслідок бойових дій, мають право отримати виплати від спільного проекту Мінветеранів та Червоного Хреста. Така допомога українцям доступна з 16 лютого 2023 року, як повідомили у Міністерстві у справах ветеранів. Суми у розмірі 4 тисячі гривень нараховуватимуться на банківський рахунок протягом чотирьох місяців, тобто всього можна отримати 16 тисяч гривень.

Гроші, гривні: фото economy.24tv.ua

"Потрібно дістати з-під завалів...": глава УГКЦ Блаженніший Святослав пояснив, як піст може змінити життя кожного українця

Глава УГКЦ Блаженніший Святослав під час проповіді в Патріаршому соборі Воскресіння Христового в Києві у Сиропусну неділю відзначив, що кожний гріх, який ми чинимо, подібний до смертоносної ракети, що руйнує.

Блаженніший Святослав, facebook.com/head.ugcc