Переплати за світло можна уникнути: коли потрібно передавати показання лічильника, щоб не віддавати зайві гроші

Українцям розповіли, як і коли правильно передавати свідчення лічильника, щоб не переплачувати за електроенергію. Весь "секрет" у тому, що потрібно передавати показання лічильників за календарний місяць, що минув. Це допоможе сплатити суму за фактично спожите світло, як повідомив директор компанії Yasno Сергій Коваленко.

Комунальні послуги, скріншот з відео

"Вже з лютого...": що допоможе Україні зламати ворога, позитивний прогноз по зірках

Для наших дорогих читачів, які знають, що зірки ніколи не помиляються, є дуже важливим прогнозом від відомого українського астролога Анни Вергелес. Вона визначила цілих три періоди, які вказують на те, що війна на території України наближається до завершення.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

ЗСУ, фото: Facebook

Про ранню весну можна забути: незважаючи на погодні рекорди у січні, зима ще покаже українцям свою силу

В Україні зафіксували аномальне тепло у січні. За 140 років погода побила температурні рекорди, згідно з 115 метеостанціями. Таке підозріле потепління обеззброює, але незабаром очікуються морози.

Зима. Фото: Знай. UA

700 гривень надбавки: українки мають право вимагати "бонус" до пенсії, що необхідно

В Україні деякі громадяни можуть вийти на пенсію раніше. Якщо громадянин має особливі заслуги перед державою, то можна отримати ще й доплату у розмірі 35% від прожиткового мінімуму. Звичайно, багатьох непокоїть, що формулювання "заслуги перед країною" має дуже туманне сприйняття, проте є законні положення, які чітко прописані.

Пенсіонери. Фото: Youtube

Стежте за цінами на хліб і не міняйте постіль: як правильно провести день пам'яті Ксенії 6 лютого

У цей день вшановується пам'ять преподобного Ксенії Міласської — християнської святої, яка жила в 5 столітті. Наші пращури помітили, що приблизно в цей день була середина зими, тому хліба повинна була залишитись половина. Було безліч економічних прикмет, наприклад, якщо зерно стало дешевшим на ринку, то врожай буде добрим. А якщо ціни в цей день були низькі, то не піднімуться і до нових хлібів.

Хліб у супермаркеті, фото: Знай.ua