"У процесі...": Втомлена Надя Дорофєєва засвітила міцні сосочки, десь тихо заплакав Дантес

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Відома на телебаченні та в соціальних мережах українська співачка, одна з перших українських зірок, яка зібрала у Києві великий живий концерт із моменту вторгнення в Україну російських окупантів, колишня дружина гумориста та виконавця Вови Дантеса Надя Дорофєєва продовжує дивувати своїх фанатів. Нещодавно Надя презентувала цікаву композицію "вотсап", яка вже займає найвищі позиції в чартах на всіх музичних майданчиках, а цього разу співачка відкрила завісу ще однієї роботи. Схоже, що невдовзі фанати почують ще щось новеньке.

Від 510 до 8500 гривень: штрафи, які українському водієві доведеться платити за пасажирів

Перевірка водіїв. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

В українських ПДР є певна кількість чітких інструкцій для водіїв транспортних засобів, проте деякі повнолітні пасажири також несуть відповідальність за свої дії в авто. Адже пасажири – безпосередні учасники дорожнього руху. Одне з найпоширеніших порушень - на ремінь безпеки. Хтось не хоче пристібатись, а хтось просто не знає, що це необхідно зробити. Ще є правило, що діти, які нижчі за 145 см, повинні їздити в автокріслах. Є, звісно, ​​і винятки із правил. Відповідно до ПДР ременями безпеки у місті можуть не користуватися певні особи.

7-11 грн за кВт: українцям можуть виставити "європейські" тарифи за світло, коли чекати

Штрафи за увімкнене світло, фото: Unsplash

Немає жодної таємниці в тому, що в Україні спостерігається реальний дефіцит електрики через підступні ракетні атаки російських окупантів по нашій інфраструктурі. Проблеми зі світлом намагаються стабілізувати відключення струму, іноді це аварійні ситуації, а найчастіше це роблять у плановому порядку. Ця ситуація спричинила зростання на альтернативні джерела світла, такі як генератори, повербанки та інше. Є інформація, що тарифи на світ також можуть змінитися.

"Холостяк" Алекс Топольський згадав, як він крутився біля чоловіків-стриптизерів: "Багато флірту"

Алекс Топольський, фото: Instagram

На початку січня українці нарешті побачили фінал 12-го сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.Через тиждень після того, як усі дізналися, що хлопець обрав Катерину Лозовицьку, стало відомо, що їм не вдалося збудувати спільне майбутнє, тому вони розлучилися буквально за місяць. Потім в інтерв'ю Ганні Оліцькій він розповів про те, чи був у нього інтим із переможницею, а також із фіналісткою Сашею Мудрою. І багато багато іншого. Наразі Алекс Топольський знову вирішив поспілкуватися з аудиторією за допомогою відео-відповідей на питання, які йому ставлять найчастіше.

Експерт заявив, коли ЗСУ піде у контрнаступ: "Незабаром буде..."

Жінки у ЗСУ, скріншот: YouTube

Повномасштабна війна, започаткована росіянами 24 лютого 2022 року, триває... зовсім скоро доведеться відзначити один рік від її початку. З того моменту воїни ЗСУ успішно ліквідували понад 130 тисяч окупантів, захищаючи Батьківщину, щодня ризикуючи своїм життям. Наразі військовий оглядач, майор запасу та ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман розповів про те, коли ж розпочнеться оголошений масштабний контрнаступ ЗСУ. Він вважає, що війна ще не зайшла в глухий кут. На передовій – пауза перед російським наступом. Збройні сили України продовжать контрнаступ після відображення нового наступу окупантів, за цей час вони придбають західну техніку.