Стало відомо, які хитрощі дозволяють собі наші депутати під час війни. Приймають рішення про майбутнє країни, сидячи в безпечних містах за десятки тисяч кілометрів.

Зокрема, йдеться про депутата Полтавської обласної ради Марину Грекову, яка виїхала разом із чоловіком на територію Австралії, і звідти голосує за різні зміни.

Зокрема, це питання порушив її колега, депутат Геннадій Коваленко під час 21-ї позачергової відеоконференції. Він послався на чинну редакцію Регламенту від 8 липня 2022 року, де, зокрема, сказано "Участь у засіданні із застосуванням режиму відеоконференції беруть депутати, які перебувають на території України".

Марина Грекова, фото: вільне джерело

Якщо раптом політик виїхав за межі країни, тоді вони мають про це сповістити обласну раду, або виконавчий орган, однак сам апарат Облради не має права вимагати від депутатів пояснень щодо цього.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Після цього Марина Грекова просто проігнорувала його, і не захотіла відповідати на цю тему, хоча про її виїзд за кордон ходили чутки ще в квітні місяці.

До речі, у березні минулого року звільнився чоловік Євген Греков, який обіймав посаду заступника голови Полтавської ОДА. За різними даними, він спочатку був в Іспанії, а вже після перебрався до Австралії.

Верховна Рада - фото ВРУ

Нагадаємо, що до 5% вартості авто: українським водіям показали новий податок, потрібно заплатити в першу чергу

Раніше повідомлялося, що повістка на двері та заклик резерву: як в Україні проходить нова хвиля мобілізації

Також, смажитимемо аж до Великодня: українські супермаркети поділилися новими цінами на олію