Весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон прогриміло з величезним розмахом ще у 2011 році. За цією подією спостерігав буквально весь світ.

Проте, досі мало хто знає, що Кейт Міддлтон підібрала квіти для свого букета з особливим змістом, повідомляє "Сosmo".

Весілля Кейт Міддлтон та принца Вільяма відбулося 29 квітня 2011 року у Вестмінстерському абатстві. Герцогиня брала активну участь у підготовці урочистостей, і навіть обрала квіти з певним значенням для свого весільного букета.

Весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма, фото Legion-Media

У день весілля Кейт йшла до свого коханого в красивій пишній сукні кольору слонової кістки з білого атласу від Олександра Маккуїна. У її руках був здавалося б нічим не примітний букет.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Хоча букет був невеликого розміру, все ж таки в ньому виявився глибокий зміст. Квіти були розташовані у формі щита, а біла атласна стрічка була обгорнута довкола стебел і зав'язана бантом нагорі, щоб герцогині зручно було тримати букет. Композиція складалася з чотирьох британських квіткових сортів - конвалії, гвоздики Sweet William (Солодкий Вільям), гіацинту та мирту.

Весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма, фото Legion-Media

Цікаво, що дизайнери букета зрізали гілочку мирту з тієї ж рослини, яка використовувалася для букета королеви Єлизавети у 1947 році. Як це заведено у королівських осіб, букет герцогині Кембриджської був нейтральним і простим, складеним лише з білих квітів.

Весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма, фото Legion-Media

"Конвалія часто використовується нареченими, оскільки він символізує чистоту. Дружина майбутнього короля також обрала гіацинти, які символізують стійку любов. На додачу до конвалії і гіацинтів в букеті Кейт був плющ, який позначає вірність і дружбу. гвоздики Sweet William, це було милим кивком Кейт її чоловікові. Нарешті, мирт розглядається як емблема подружжя", - розповіли дизайнери букета.

Нагадаємо, що принц Гаррі був готовий оголосити війну у палаці через весілля з Меган Маркл: "Я не хотів би бачити жодного".

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі розповів про пікантний інцидент з Меган Маркл, Кейт Міддлтон та "тюбиком": "Вона ж актриса".