Відома українська астрологиня і тарологиня Людмила Хомутовська знову вирішила зробити прогноз щодо того, що чекає на українців у найближчі місяці. Будьте готові завжди до найгіршого.

Новий ефір з'явився на YouTube-каналі Люкс ФМ, провідним якого є Слава Дьомін.

Зокрема, вони поговорили про те, чому на путіна не діють прокльони українців, чи втратить росіян до півмільйона, і як спрямувати свою енергію на перемогу.

Людмила Хомутовська, фото: скріншот із відео

Почали з питання прокльонів, які посилають українці на кривавого диктатора. З початком війни ненависть наших людей досягла небувалих масштабів, оскільки цей імператор уявив себе правителем усього світу, і почав геноцид свого та українського народу.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Потрібно розуміти, що прокльони діють, якщо людина зі слабкою енергетикою. Вона не може бути слабкою, тому що вона «Трійка» за картковою системою – це воїн. Люди, які включаються до енергії, починають проклинати, вони підключаються до війни. ви агресуєте - тим більше стягується з вас енергії. Ви починаєте агресувати, а потім як кулю, яка здулася. Посилайте вашу енергію ЗСУ" - каже Людмила Хомутовська, закликаючи відправляти всю енергію на перемогу України, а не на злість, яка не спрацює.

Таро. Фото: youtube

Також поговорили і про втрати окупантів. За 11 місяців було ліквідовано вже понад 120 тисяч росіян, що прийшли на нашу землю з агресією, але Людмила Хомутовська не бачить, щоб вони до кінця війни досягли цифри в півмільйона. Тобто війна закінчиться раніше цього значення.

У Росії є мiра, і це обговорюється. Вони вдають, що їм не все одно на людські життя, і за найважчими для них мірками це буде близько 250 тисяч військових.

Наприкінці було обговорено тему, як саме потрібно спрямовувати енергію на перемогу.

Наша енергія зберігається в наших емоціях, і коли ми починаємо думати про наші ЗСУ, ви починаєте їм дякувати за те, що вони є. Якщо ми дякуємо – ми ділимося енергією. У нас після цього здіймається настрій, ось так він і діє. Людмила Хомутовська

При цьому вона зазначила, що не потрібно постійно страждати та плакати, оскільки цього у нашому житті достатньо. Наші бійці виборюють те, щоб ми продовжували жити. Жертва неспроможна дати енергію.

Нагадаємо, що астролог назвала області України, в яких окупанти готують "справжнє пекло"

Раніше повідомлялося, що названий місяць, коли війна в Україні зійде нанівець : вже цього року

Також, замах на Зеленського, катаклізми, терор росії та повернення територій: гороскоп для України на 2023 рік