У неділю, 22 січня 2023 року, в китайський Новий Рік вступить у права Чорний Кролик - господар року.

Астрологи заявляють, що наступні ~365 днів будуть цілком сприятливими, бо цей символ - миролюбна тварина. Тому комусь навіть хочеться назвати 2023 рік "роком надії". Хоча вже зараз можна точно сказати, що чотирма знаками китайського Зодіаку доведеться бути дуже обережними.

Гороскоп. Фото: youtube

Перші, про кого хочеться поговорити, це Бики, яким поточний рік віщує проблеми - чи це пограбування, можлива травма чи тяжка втрата. Хоча працьовитим людям, які народилися під цим знаком, боятися нічого, їх ніщо не виб'є з колії - вони продовжать приносити користь оточуючим і собі, зокрема.

Далі варто торкнутися тих, хто народився під знаком Змії. Незважаючи на те, що такі люди завжди були мирними, відданими та розумними - цього року на них нападе "ворожість", що принесе різні проблеми, включаючи судові позови, проблеми із законом чи переживання щодо відсутності гармонії з оточуючими. Важливо залишатися стійкими, тоді вдасться уникнути негативних наслідків або їх пом'якшити.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

Наступними за Зміями йдуть Собаки. Під загрозою у 2023 році для представників цього знаку – здоров'я, що спричинить проблеми на роботі (ви можете втратити працездатність). Головне прислухатися до сигналів організму, дбати про себе та не ігнорувати тривожні симптоми.

Українці, фото: Знай.ua

Насамкінець згадаємо людей, що народилися під знаком Дракона. Їм одразу ж потрібно готуватися до душевного болю та непорозумінь, які можуть статися з ким завгодно цього року через "несприятливу" енергію. Але варто сфокусуватися на тому, щоб не поринути у страждання, спричинені якими-небудь неприємностями.

Нагадаємо, ці знаки зодіаку краще не чіпати: їх вважають найтоксичнішими.

Як повідомляв "Знай.ua", астролог назвала області України, в яких окупанти готують "справжнє пекло": "Вони готувалися давно"

Знай.uа писав, 5 знаків зодіаку розбагатіють вже найближчим часом: астрологи назвали везунчиків