Українці обходилися мінімальними речами, коли переїжджали за кордон через російську агресію, але тепер вони мають можливість за зниженими цінами отримувати посилки з рідної країни, користуючись послугами "Укрпошти".

У пресслужбі поштового оператора потішили клієнтів хорошими знижками, завдяки яким посилки до Литви, Латвії, Естонії доставлятимуть майже на 50% дешевше. Більше того, тепер можна за комфортніших умов продавати товари українського виробництва на міжнародних платформах.

Укрпошта, скріншот: YouTube

"Укрпошта" робить все можливе, аби українці за кордоном могли користуватися послугами компанії за доступними цінами. Завдяки співпраці компанії із зазначеними країнами, знизили тарифи на відправку дрібних пакетів на 25%-35% залежно від ваги та посилок на 35%-45%.

Детальніше з новими тарифами можна ознайомитись тут. Але варто зазначити, ціни на доставку залежать від фактичної ваги та країни.

Популярні новини зараз

Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку

Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини

В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Укрпошта. Фото: скрін youtube

Щоб оформити відправку посилки, можна звернутися безпосередньо до поштових відділень, зайти в особистий онлайн-кабінет або скористатися програмою "Укрпошти". Крім оновлення тарифів також діє знижка -3% при оформленні онлайн, а для постійних клієнтів є накопичувальні знижки.

Нагадаємо, 65% українців страждають від нестачі доходів: хочуть уже менше, але все одно не вистачає

Раніше ми писали про те, що доведеться заплатити 255 гривень: пішоходам нагадали про важливе правило, водії можуть не помітити

Як повідомляв Знай.ua, борщовий набір і не тільки: які овочі неминуче подорожчають у 2023 році