Здоров'я серцево-судинної системи може поліпшити звичайнісінька цибуля, тож не варто шукати дорогих препаратів, а можна запросити до обіднього столу цибульку.

Доводилося чути від людей літнього віку, які в солідні роки зберегли ясну пам’ять і добру розумову працездатність, що їх від склерозу порятувала цибуля, яку вони з дитинства любили і споживали щодня. Про це повідомляє портал "Отож-бо".

Користь від цибулі. Фото: Youtube

Секрет полягає в тому, що цибуля нейтралізує шкідливий вплив холестерину, який зазвичай зашлаковує судини, чим сповільнює надходження з крові до органів. Це стосується зокрема головного мозку, серця, кінцівок.

Деяка їжа, зокрема цибуля, часник, здатна знижувати рівень "поганого" холестерину і підвищувати рівень "хорошого". Цибуля здатна підіймати рівень "хорошого" на 30%.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Користь від цибулі. Фото: Youtube

Цибуля – активний нейтралізатор жиру, наявні в ній речовини здатні не лише перешкоджати утворенню тромбів, а й сприяти їх розчиненню. Багато в чому корисність цибулі та часнику для організму людини однакова. Проте у цибулі є біологічно активна речовина кверцетин, яку називають універсальним засобом проти багатьох хвороб (зокрема, запобігає тромбоутворенню).

Користь від цибулі. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, глітери, яскраві губи, але без фанатизму: як нафарбуватися на Новий рік 2023, щоб усі "ойкали" від захоплення.

Як повідомляв "Знай.ua" несподіваний і дуже корисний засіб для прання, краще за будь-який порошок: є у кожного на кухні.

Також "Знай.ua" інформував, що українці розповіли, чи збираються ставити вдома ялинку попри війну.