путіна не випускають на публіку через хворий вигляд: бояться, що розлякає всіх окупантів в Україні

Стало відомо про те, чому кривавого диктатора путін стали рідше випускати з глибокого бункера. Народ може бути наляканий його реальним зовнішнім виглядом через здоров'я. Про це розповіла в ефірі телемарафону російський правозахисник Марк Фейгін, який регулярно аналізує ситуацію в Україні та світі.

Володимир Путін, кадр із зустрічі з матерями

У Німеччині готувався державний переворот: планувався збройний напад, десятки затриманих, причетна росія

У Німеччині готувався державний переворот, і звичайно ж, без росії там не обійшлося. У Німеччині вже було заарештовано щонайменше 25 підозрюваних, які намагалися здійснити державний переворот, проте є ще 27 підозрюваних.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Затримання, фото: вільне джерело

Запрацювали нововведення щодо призначення субсидії: від чого тепер залежатимуть пільги

Українцям нагадали нюанси призначення і виплати субсидій. Адже відтепер в Україні цим займається Пенсійний фонд, тож змінились й підходи щодо визначення складу домогосподарства. Передусім варто мати на увазі, що субсидії призначають залежно від складу домогосподарства, а також доходів його членів.

Перевірка субсидії онлайн. Фото: скрін youtube

В Україні влаштують сувору перевірку окремим категоріям осіб: як не залишитися без грошей

Міністр соціальної політики України Оксана Жолнович повідомила, про те, що розпочалися перевірки внутрішньо переміщених осіб за місцем їхньої реєстрації з метою верифікацій виплат на проживання. Про це йдеться у повідомленні Міністерства соціальної політики.

Виплати ВПО. Фото: скрін youtube

Кирило Буданов пояснив, чи варто чекати наступу з Білорусі

Побоювання українців щодо нападу не лише з боку білорусі, але й білоруськими збройними силами наразі немає підстав, так вважає очільник ГУР Кирило Буданов. У великому інтерв'ю Кирило Буданов розповів деяку інформацію щодо нападу з боку білорусі. Адже про загрози від посіпаки лукашенка йдеться від початку війни. Взяти лишень майданчики для атаки авіацією, які використовують до тепер російські війська.

Кирило Буданов. Фото: Youtube