Будинок майже кожної людини наповнений особливими дрібницями, які збиралися роками, а рука не піднімалася, щоби викинути. Іноді навіть найстильніша і затишна оселя може перетворитися на захаращене місце.

Існують елементарні речі, які можуть зіпсувати зовнішній вигляд квартири, а для кожної господині це її обличчя, особливо кухня.

Затишний інтер'єр. Фото: скриншот youtube

Килим на стіні

Цей пережиток минулого та пилозбірник досі часто зустрічається у квартирах навіть у молодого покоління. Він візуально зменшує простір і відволікає всю увагу, тому його краще залишити у минулому.

Сушарка для білизни

Корисний предмет може зіпсувати все враження від інтер'єру, будь він найстильнішим у світі. Якщо людина бажає, щоб її квартира викликала захоплення, їй варто купити машинку для сушіння білизни.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Дроти всюди

Клубки дротів псують зовнішній вигляд приміщення. Для того, щоб нівелювати цей ефект, можна купити для них спеціальні стяжки. Також можна придбати або зробити найкрасивішу коробочку, в яку можна скласти всі непотрібні на даний момент дроти.

Дроти у будинку, фото з вільних джерел

Багато дрібниць

Якщо сувеніри різномасні, то від їх великої кількості у будь-якої людини будуть розбігатися очі, а квартира не сприйматиметься як єдине ціле, тому ні про який стиль при великій кількості яскравих дрібниць мови бути не може.

Побутова техніка

Для того, щоб приміщення залишалося стильним, на увазі потрібно залишити тільки ті речі, які потрібні в даний момент або постійно потрібні, а все інше прибрати. Тому необхідно передбачити наявність спеціальних місць зберігання таких предметів.

Очищена пральна машина - найкраща помічниця! http://inyoutube.net/

Нагадаємо, головні правила макіяжу для зимового періоду, щоб захистити шкіру

Раніше ми писали, попрощайтеся з ненависними мішками під очима: три маски для боротьби з ознаками втоми