Від того які продукти людина вживає у їжу безпосередньо залежить якість її життя. То ж щоб почуватися здоровішим красивішим і сильнішим слід звернути увагу на цей перелік.

Тут на допомогу прийшли нутриціоністи які виділили 10 продуктів, які, на їхню думку, є найздоровішими на планеті про це розповідає Medicalanswers.

Які 10 продуктів є найкориснішими на Землі:

1. Броколі. Наприклад, одна чашка цього виду капусти забезпечує організм більш ніж 100% вітаміну К та 200% добової норми вітаміну С. Крім того, броколі містить більше білка, ніж яловичина. Вона також є найбагатшим джерелом вітамінів та мікроелементів.

Броколі, скріншот: YouTube

2. Картопля. Містить багато харчових волокон та складних вуглеводів, корисну речовину фоліт та вітамін А, який стимулює діяльність імунної системи.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло

Показати ще

3. Лимон. В одному лимоні міститься понад 100% добової норми вітаміну С, який має найпотужніший антиоксидантний ефект і є ідеальним засобом для боротьби з запальними процесами в організмі. А також відповідає за рівень холестерину в крові та за еластичність зв'язок та міцність кісток.

4. Лосось. Є ідеальним джерелом білків та омега-3 жирних кислот, що знижують ймовірність розвитку багатьох захворювань. А щоденне його вживання захистить від виникнення вікових хвороб, зокрема хвороби Альцгеймера та склерозу.

шоколад

5. Гіркий шоколад. Якщо це продукт виготовлено з натуральних складників, то його щоденне вживання вбереже вас від накопичення поганого холестерину в судинній системі та захистить від проблем із тиском.

6. Волоський горіх. Забезпечують організм омега-3 жирними кислотами й рівноцінні м'ясу за кількістю білка, що міститься.

7. Авокадо. Містить величезну кількість вітамінів, мінералів та здорових жирів. То ж він прискорює обмін речовин, захищає серце від аритмії та насичує організм потужними антиоксидантами.

Також до десятки найкорисніших на планеті продуктів увійшли, шпинат, часник та боби.

Часник, скріншот з відео

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації