Через вибух газу в балоні в багатоповерхівці у містечку на рф загинули люди, а також потерпають від обмороження.

В Тюменській області у невеличкому містечку стався вибух газового балона. Вибух побутового газу в одній із квартир стався вдень 4 грудня у п'ятиповерхівці. Від вибуху "склалося" два поверхи. Загинули п'ятеро людей.

Вибух на рф. Скриншот з відео

Росія має безліч енергоресурсів, але в її країні замерзають люди, бо не газифіковані будинки. Балон міг бути неправильно встановленим, або не правильно експлуатувався. Рятувальникам вдалося знайти під завалами 10 людей. Всього з будинку евакуювали 52 особи. Для них підготували пункт тимчасового розміщення.

Десятьох людей було врятовано. Під завалами, за попередніми даними, знаходяться ще троє людей. До лікарні доставили трьох осіб, з яких двоє перебувають у реанімації у тяжкому стані.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Також деякі ЗМІ припустили, що вибухнути міг самогонний апарат, що цілком логічно, враховуючи подробиці.

Проте замість того, або піклуватися про власних громадян, а громадянам вимагати облаштовувати свої житла, росіяни витрачають мільйони доларів на війну з Україною, але це теж марно. Шалені кошти, мільярди доларів, які могли бути спрямовані на поліпшення екологічної ситуації, на розвиток наук та поліпшення життя на планеті, витрачаються на те, щоб задовільнити країну — терориста.

Нагадаємо, ми писали, що ЗМІ повідомили, що володимир путін впав зі сходів, але охорона вчасно встигла.

Як повідомляв "Знай.ua" путін придумав "геніальний" план із захоплення України: захоплення не тільки влади, а й "чистка" українського народу.

Також "Знай.ua" інформував, секретар РНБО Данилов попав у саме серце кожного українця: "Живіть своїм життям, яке зараз і так складне".