Українка Ірина Лесь, яка працює заступником декана факультету міжнародних відносин у НАУ, публічно висміяла полон добровольця-парамедика з "Азовсталі" Катерини Поліщук з позивним "Пташка".

Скандал стався через те, що Лесь залишила у Facebook коментар під публікацією, де "Пташка" отримувала нагороди "За мужність". Його вже встигли видалити, але небайдужі зробили скріншоти.

Ірина Лесь, яка образила Пташку

Один із користувачів зазначив, що Поліщук пережила жах у полоні в окупантів, але Лесь засумнівалася у цьому. Вона саркастично написала: "Жахливий полон... Плюснула кілограм 12 і така щаслива інтерв'ю рашківським каналам давала".

Коментар Ірини Лесь, яка образила Пташку

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Пташка відреагувала на слова дівчини. Вона невдоволена, як під час такого страшного горя в країні, можна сіяти розбрат. Однак парамедик додала, що навіть за таких людей, як Лесь, вона боротиметься, бо це її народ.

"Які ви смішні, мої любі зрадофільчики:) поки ви воюєте проти тих, хто бореться за Україну ми працюємо далі. Дякую всеодно що ви є. Хоч і на мою скромну думку ви глибоко помиляєтесь поселяючи розбрат в інфо просторі такої важкої війни, ви всеодно мої брати і сестри, частина мого народу, за який я боротимусь до останнього подиху. Навіть попри прокляття та приниження в мою адресу", - написала Поліщук.

Скріншот з Instagram, Пташка

Той самий користувач, який захищав Пташку, звернувся до ректора НАУ з питанням, чи він підтримує слова своєї підлеглої: "Максим Луцький, ви теж підтримуєте висловлювання своєї підлеглої, або, може, буде скликано Вчену раду і цю курку звільнять?".

Ірина Лесь, яка образила Пташку

Але Ірина Лесь вирішила швидко перевзутися і не визнала вини. Вона вдала, що не розуміє, про які слова йдеться і чому до неї всі так вороже налаштовані.

Коментар Ірини Лесь, яка образила Пташку

Раніше ми писали про те, що захисниця "Азовсталі" Пташка, звільнена з полону, заспіває у суперфіналі "Голосу країни": "Під гітару"

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee забула про всіх героїв Marvel після зустрічі з Пташкою з "Азовсталі": "Не вистачає слів подяки"