Служба безпеки України опублікувала список осіб, які потрапили під санкції РНБО та затверджені Президентом Володимиром Зеленським. Серед фігурантів дуже скандальна особистість - настоятель Києво-Печерської Лаври митрополит Павло, відоміший як Паша "Мерседес". Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Настоятель Лаври Паша "Мерседес" неодноразово вирізнявся своєю любов'ю до "російського світу", як і багато інших представників УПЦ МП. За свої "заслуги" він потрапив до "церковного списку" санкцій РНБО, які діятимуть протягом п'яти років.

Настоятель Києво-Печерської Лаври Павло (Лебідь), фото YouTube

Разом із скандальним митрополитом до списку потрапили ще 9 осіб, серед яких Вадим Новинський. У СБУ підкреслили, що багато хто з перелічених осіб на даний момент знаходиться або на тимчасово купованих територіях, або за кордоном.

Перевірка УПЦ МП. Фото: СБУ

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

"Обмежувальні заходи щодо цих осіб запроваджуються строком на п'ять років і стосуватимуться блокування активів, обмеження торгових операцій, блокування виведення капіталів за межі України тощо. Крім того, всі вони позбавляються державних нагород України, а також інших форм нагородження. ці особи не зможуть набувати у власність земельних ділянок, приватизувати державне майно та права інтелектуальної власності", - заявили в СБУ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, прихід СБУ до Київсько-Печерської Лаври викликав справжню істерію у Кремлі.

Також наш портал інформував наступ на Київ, Харків та Чернігів: колишній співробітник СБУ про можливість росіян відкрити другий фронт.

Крім того, ми писали, що московський піп, який закликав жінок народжувати для війни, раптово дав дуба в Україні.