Державний Ощадбанк скасував комісію за зняття готівки з банкоматів мережі для карток інших банків.

Через кризову ситуацію в енергетиці, яка спричинила підвищений попит на готівку Ощадбанк прирівняв ліміти зняття готівки з карток інших банків до відповідних лімітів, які застосовуються до власних карток банку.

Ощадбанк. Фото: скриншот з відео

Таке рішення було прийнято керівництвом Нацбанку через тимчасові проблеми із функціонуванням банкоматних мереж на певних територіях.

Для тих громадян, хто бажає зняти готівку, є добра новина: відтепер ви можете зробити це у будь-якому банкоматі Ощаду без комісії. І не важливо — з картки Ощаду або ж з будь-якої іншої картки. Відтепер у наших банкоматах немає чужих карток, — йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Обсяг видачі 50 тисяч гривень з однієї картки на добу.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube

Також стало відомо, що з 23 листопада ПриватБанк збільшив ліміт на зняття готівки до 20 тисяч гривень для будь-яких карток інших банків. Таку суму користувачі карток будь-якого банку можуть отримати в банкоматі ПриватБанку за одну операцію, та повторити через три години. Раніше ліміт був удвічі меншим.

Нагадаємо, ми писали, що коли втратив близьку людину, та залишився без копійки: у ПФУ підказали, що треба для отримання пенсії.

Як повідомляв "Знай.ua" як виплачуватимуть субсидії після Нового року: українцям нагадали про важливі нюанси.

Також "Знай.ua" інформував, що "Нова пошта" оновила правила оплати посилок: що потрібно знати перед походом до відділення.