Названо умову для можливого наступу з Білорусі на Київ найближчим часом: "Сьогодні не 24 лютого"

Стало відомо про те, чи наважаться росіяни знову розпочати наступ на місто Київ. Чи готуватись до чергових провокацій з боку наших північних сусідів. Про це заявив відомий український військовий експерт Олег Жданов у своєму новому ролику. Регулярно він розповідає про те, що зараз відбувається на фронті.

Олександр Лукашенко, фото: сайт президента

Росіяни хочуть напасти на власний Білгород, щоб заспокоїти прихильників війни: путін продовжує демонструвати відсутність логіки

Росія може готувати нові провокації на Білгородську область. Там буде можлива військова операція під "чужим прапором". Про це повідомляють фахівці з американського Інституту вивчення війни. За їхніми словами, сьогодні путін може розпочати підготовку до інформаційних умов для атаки на Білгородську область під чужим прапором, і все заради відновлення підтримки війни в Україні.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

паніка у Бєлгороді

Знайдено бункери, в яких може ховатися путін: розкидані по всій країні на високій глибині

З самого початку війна Росії проти України Володимир Зеленський заявив, що нікуди не збирається їхати, і вже майже 9 місяців постійно перебуває в Офісі президента. Чого не скажеш про диктатора путіну, який практично весь час проводить у своєму бункері, і іноді виходить на публіку до купленої масовки.

путін, скріншот: YouTube

Українським дітям виплатять новий вид допомоги: хто і на яку суму претендує

У Міністерстві реінтеграції тимчасово окупованих територій повідомили, що держава буде виплачувати українцям новий вид допомоги - її можуть отримати діти. Зазначається, що фінансування буде надходити від Фонду імені Шептицького. Допомогу отримають українські діти, які втратили одного або двох батьків. Мова йде не лише про військових, але не лише військових, а й цивільних.

Гроші, виплати. Фото: скриншот Youtube

Україну накриє мокрим снігом та дощами: кільком областям буде несолодко, прогноз погоди на 24 листопада

Синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що у четвер, 24 листопада, в Україні погода особливо не зміниться. Проте, може побільшати опадів, ніж у попередні дні. Згідно з прогнозом, 23 листопада з другої половини дня та надвечір накриє мокрим снігом та дощем західні області, зачепить Вінниччину та Одещину.

мокрий сніг, фото: pxhere