Дедалі частіше українці почали обурюватись сервісом доставки Нова Пошта. Якщо раніше це були одні з найоперативніших служб доставки, то сьогодні народ обурюється.

Нова скарга з'явилася на порталі www.otzyvua.net , де регулярно кожен може висловитися на рахунок тієї чи іншої компанії, якщо їхні послуги їм не сподобалися. Ну, і навпаки.

Користувач з ніком Андрій зазначив, що після відправки посилка була зовсім видалена з бази, і відстежити її практично неможливо. Довелося особисто знову йти у відділення та вирішувати питання, оскільки онлайн допомагати йому відмовилися.

Він відправив посилку з одного із відділень, і зрощу після цього вона з'явилася в додатку компанії Нова Пошта. Отримувач також повідомив про повідомлення і написав про це Андрію.

Нова пошта. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Показати ще

Наступного дня почали відбуватися досить дивні речі, і посилка просто зникла. Під час відстеження ТТН зазначено, що її видалено, і знайти її вже здавалося зовсім неможливо.

"У кол-центрі спочатку сказали, що номер ТТН не правильний, через 5 хвилин, з'явилася нова версія, що відправник(я), що прийшов у відділення, створив накладну, але посилку не віддав і пішов з відділення після чого видалив саму накладну. Що це за маячня????" - зазначає українець.

Фото: "Нова пошта"

На жаль, представники компанії все ще ніяк не прокоментували цей інцидент, але, сподіваємося, що їм вдалося вирішити спільну проблему, і клієнт в результаті залишився хоча б не розчарований.

Скарга, скріншот: Otzyvua.net

Нагадаємо, що "Нова пошта" дарує українцям знижки на доставку посилок: як отримати і скільки можна заощадити

Раніше повідомлялося, що Нова пошта знизила тариф на доставку товарів одразу на чверть

Також українка поскаржилася на якість послуг в "Укрпошті", незважаючи на стрімке зростання цін