Відомий російський телеведучий та актор, а за сумісництвом пропагандист сильно засмучений через часткову мобілізацію в Росії. Однак, йому не подобається не той факт, що чоловіки вмирають, а те, що вони масово втікають із країни.

Про це стало завдяки уривку однієї з програм, який почав масово розлітатися мережею.

Йдеться про героя серіалу "Кадетство" Бориса Корчевнікова. Він розплакався в прямому сенсі через нове рішення диктатора путіна оголосити по всій країні часткову мобілізацію.

Його дуже засмучує той факт, що росіяни не мають бажання йти воювати за свою країну. Тобто, іншими словами, він виступає за те, щоб люди вмирали в Україні через вигадані амбіції президента.

Ті, хто не готовий віддати життя за свою країну для нього ніщо інше як "тлін" та "сміття".

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Борис Корчевников. Фото: скріншот youtube

"Що ж це таке, наша Батьківщина, якщо за неї хтось віддає життя. А я її, значить, не люблю! Вона при цьому стоїть того, що за неї віддають життя! За неї та за мене! Як же мені жити далі Якщо ти навіть тоді не можеш змінити ставлення до своєї країни, то на тобі можна ставити хрест! Ти ніщо, ти зеро, ти нуль! знищувати і спалювати!" – сказав Борис Корчевніков, сидячи на фоні ікон. Досить іронічно.

Варто зазначити, що читачам цей чоловік може бути відомий за своєю роллю у серіалі "Кадетство", який виходив на екрани близько 15 років тому. Він відомий своєю відданістю до диктатора путіна і схвалює його дії в Україні. Крім того, він назвав уже Донбас росією і навіть відвідав окуповане місто Дебальцеве. Чим їх там всіх годують.

Борис Корчевніков

Нагадаємо, що Олаф Шольц підтримав США у питанні ядерної атаки на Україну, і попросив путіна почати думати головою

Раніше повідомлялося, що на кордоні з Казахстаном росіяни бомжують у целофанових вігвамах, а на росії їм уже готують нари чи іржавий автомат .

Також у Рамзана Кадирова стався черговий напад божевілля .