Синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що у неділю, 2 жовтня, над Україною розташується циклон з атмосферними фронтами. Саме тому практично повсюди пройдуть дощі, посилиться аж до штормових поривів вітер і прийде похолодання!

Згідно з прогнозом Наталки Діденко, температура повітря знизиться і впродовж дня становитиме +12+17 градусів, лише в східній частині ще побуде літо, +18+24 градуси.

Синоптикиня попереджає, що вітер буде сильний: спершу південно-західний, потім північно-західний, 5-12 метрів за секунду, місцями пориви до 15-20 метрів за секунду.

Дощі, фото: wz.lviv.ua

"Дощі часом можуть бути сильними - парасолі, взуття, дощовики, прикрити склади на повітрі та врожай, профілактика серцево-судинних недуг, повідомити тим, хто не сидить щохвилини у гаджетах.", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще
Стосовно столиці, то згідно з прогнозом синоптикині, у Києві 2-го жовтня очікується дощ, сильний вітер до 15 метрів за секунду, похолодання до +12+14 градусів.

"Ще завтра буянитимуть магнітні бурі - все, як ми любимо. Тому добре зосередитися на чомусь позитивному та корисному - як, наприклад, зробив Апельмон, якому вчора подарували диванну (для котів) подушечку зі спеціальними котячими травами, кіт лежить на ній вже другу добу. Ще раз - завтра в більшості областей України відчутна зміна погоди!", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Нагадаємо, як ніколи не можна зберігати гарбузи: втратите урожай і залиштеся без запасів

Як повідомляв "Знай.ua", понад 42 гривні за долар: новини про "ядерку" потягнули курс валют вгору, де межа

Також "Знай.ua" писав, чому чорнобривці потрібно закопувати на городі восени: порада на вагу золота