Меган Маркл вважала, що стане "бджолиною маткою" британської королівської родини після того, як вийде заміж за принца Гаррі, стверджує королівська експертка.

"Я думаю, що були культурні зіткнення, були зіткнення особистостей, але я думаю, що Меган дійсно хотіла бути бджолиною маткою" , - сказала королівська експерткиня Кеті Ніколл у програмі "Королівський біт" True Royalty TV, згідно статті Mirror, опублікованій 30 вересня.

Меган Маркл і принц Гаррі, кадр з похорону Єлизавети II

Ніколл пояснила, що герцогиня Сассекська, яку звинувачували в нібито знущаннях над персоналом, очікувала, що палац вживе негайних заходів на її прохання, навіть нібито розсилала електронні листи з наказами пізно вночі.

"Вона чекала негайності, яка супроводжувала ці ранкові електронні листи, щоб вона виношувала ідею, хотіла, щоб її було реалізовано до наступного дня, і не зовсім зрозуміло, що Palace працює в іншому темпі" , - заявив Ніколл.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Королівська експертка додала, що вона не вважає раннє листування Маркл "величезною проблемою", тому що королева також надсилала нічні електронні листи.

Королева Єлизавета ІІ - фото focus

"Але люди, з якими я розмовляла, як я зрозуміла, багато з яких працювали на Сассексов, полягали в тому, що Меган, зокрема, хотіла б, щоб все було зроблено зараз", - пояснила Ніколл.

Заяви Ніколл про бджолину матку з'явилися після недавніх заяв Маркл про те, що вона стане королевою-бей Сполученого Королівства після приєднання до королівської родини.

"Я думаю, Меган думала, що вона стане Бейонсе у Великій Британії. Членство в королівській родині принесло б їй таку славу" , - сказало джерело королівській репортерці Валентині Лоу в її книзі "Придворні: прихована сила за короною".

Меган Маркл

Нагадаємо, що король Великобританії Чарльз ІІІ не пустив Меган Маркл на збори сім'ї, принц Гаррі не образився.

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі дізнався про смерть королеви Єлизавети II із новин, коли приземлився у Британії.