Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, як в Україні розпочнеться метеорологічний жовтень. Також вона попередила про сильну магнітну бурю, яка очікується 1 жовтня.

Згідно з прогнозом синоптикині, у суботу, 1-го жовтня, практично повсюди пануватиме тепла погода з температурою повітря вдень +18+23 градуси, на півдні України +20+27 градусів, у західних областях +13+18 градусів.

"Дощі в суботу пройдуть найближчої ночі у східній частині, завтра вдень місцями в західних областях України, ввечері можуть підійти до Житомирщини, Київщини, а також зачеплять Луганщину. Сьогодні навіть грози гримлять на Харківщині, Полтавщині, Дніпропетровщині, Запоріжжі, місцями на Херсонщині (карта) - великі температурні контрасти, дуже тепло!Але все ж завтра в більшості наших областей - без істотних опадів.", - йдеться у прогнозі. Наталка Діденко

Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko

Стосовно столиці, то 1-го жовтня у Києві ще побуде висока температура повітря, до +19 градусів. Очікується, що суботній день буде теплим та сухим, хіба що надвечір з'явиться дощ. Водночас у неділю погода зміниться - згідно з прогнозом побільшає дощів, посилиться вітер та знизиться температура повітря.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"Ну, й магнітні бурі поки що залишаються активними, триватимуть кілька днів! Тому побережіть себе особливо.", - йдеться у повідомленні синоптикині. Наталка Діденко

Нагадаємо, про салати восени можна й не думати: цінники на огірки й помідори знову змінилися

Як повідомляв "Знай.ua", відбивним та котлетам не місце у меню: ціни на свинину ще більше спустошать гаманці українців

Також "Знай.ua" писав, восени подорожчає низка популярних товарів: чи варто запасатися продуктами вже зараз